Wheelie
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Bzyk, nie bzyk ale idzie
http://filmy.scigacz.pl/Yamaha_YZF-R125_Wheelie
http://filmy.scigacz.pl/Yamaha_YZF-R125_Wheelie
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
- rinas
- klepacz
http://www.scigacz.pl/No,Limit,The,Jaso ... ,8651.html
Niezły koleś. Ciekawy filmik, polecam do obejrzenia.
Niezły koleś. Ciekawy filmik, polecam do obejrzenia.
-
- Imię: Ariel
- Kontakt:
Witajcie Ja dzisiaj śmigałęm w sumie pierwszy raz porządznie na gumie na vfr-ce. kupiłęm ją ze 2 tyg temu. Wrażenia są niezłe. z dwójki strzał ze sprzęgła w okolicach 5tys z nogami na tylnych podnóżkach i leci sie ile chce. z jedynki to już bajka ale zawsze preferuje strzał ze sprzęgła mneijszą mamy prędkość na gumie. W sumie njak na 1 raz to jestem happy.
POza tym ścignąłem sie z R1 ze startu lotnego i jestem miło zaskoczony BARDZO MIŁO na 1, 2 jechaliśmy równo, na 3 troche mi uciekł ale tak o 3 długości motoru i na tym ta różnica się skończyła. nie spodziewałem się że vfr-a ma takiego buta
POLECAM 
POza tym ścignąłem sie z R1 ze startu lotnego i jestem miło zaskoczony BARDZO MIŁO na 1, 2 jechaliśmy równo, na 3 troche mi uciekł ale tak o 3 długości motoru i na tym ta różnica się skończyła. nie spodziewałem się że vfr-a ma takiego buta

- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
-
- Imię: Ariel
- Kontakt:
"też próbowałem wydupcyć R1"-gratuluje. Ja nikogo nie dupcyłem a napewno nie R1 ale serio na 1,2 nie odejdzie za daleko. zreszta spytaj posiadaczy r1 ze do scigania to nie najlepsze bo odrazu na koło ich stawia co niepozwala zazbytnio szybko przyspieszyc. Dazynt mater.
Macie jakieś rady jak zacząć sie uczyć jeździć na stojaka na kole? mam straszny lęk
ponoć dobrze zacząć z tylko jedną nogą (lewą) na tylnym podnużku.. prawda to?
Macie jakieś rady jak zacząć sie uczyć jeździć na stojaka na kole? mam straszny lęk

- siedlar
- zadomowiony
- Kontakt:
INTERCEPTOR pisze:POza tym ścignąłem sie z R1 ze startu lotnego i jestem miło zaskoczony BARDZO MIŁO na 1, 2 jechaliśmy równo, na 3 troche mi uciekł ale tak o 3 długości motoru i na tym ta różnica się skończyła. nie spodziewałem się że vfr-a ma takiego butaPOLECAM
I obudziłem się a parówki były zimne hahahhahahaha
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
tez sie juz o ciebie bojeINTERCEPTOR pisze:mam straszny lęk
sposob dobry , jesli nie masz handbrake to jedyny slusznyINTERCEPTOR pisze:ponoć dobrze zacząć z tylko jedną nogą (lewą) na tylnym podnużku
faktem jest ze dojedziesz znacznie dalej, wolniej = trudniejINTERCEPTOR pisze:z dwójki strzał ze sprzęgła w okolicach 5tys z nogami na tylnych podnóżkach i leci sie ile chce
rowniez bylem jak usiadlem na VFR, to taki spokojny i oswojony osiolek jak zaden inny i poradzi sobie nawet z ciezkim ladunkiem na plecachINTERCEPTOR pisze:jestem miło zaskoczony BARDZO MIŁO

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769