hej przyjaciele!
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Nikt nie mówi o zamiataniu śmieci pod dywan, ale o przeniesieniu we właściwe miejsce. Jeśli chcemy aby pomimo rozrastającej się liczby klepaczy nasze forum nadal było jasne i przejrzyste musimy przestrzegać pewnych zasad. "VFR Owners Club Poland" nie jest dobrym miejscem na ten temat.

Max_lt pisze:Nie. Głupocie, nie.

- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Ale co za temat .Ja pinkole Dwóch ludzi co na forum było tyle co 3/4 z nas w ciągu jednej wizyty.Sracie syfem w miejscu do tego nie przeznaczonym.I to próbujemy Wam wytłumaczyć.A że jesteś pare minut na forum i juz próbujesz zarzucić że coś ukrywamy to chyba w tym momencie nas obrażasz.
A teraz do rzeczy prosto i widocznie
Jakbym Ci nasrał w pokoju to też byś nic mi nie powiedział???np że mam iśc do toalety?
Wyczerpałem temat
A teraz do rzeczy prosto i widocznie
Jakbym Ci nasrał w pokoju to też byś nic mi nie powiedział???np że mam iśc do toalety?
Wyczerpałem temat
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- Max_lt
- teksciarz
- Imię: Michał
Kolega G. najwyraźniej mnie nie zrozumiał.
Ja nie uważam, by to miejsce w ramach organizacji forum było właściwe. Protestowałem przeciw usunięciu wątku jako takiego, bo uważam pytanie postawione przez autora wątku za doskonałą okazję do napiętnowania tego co niewłaściwe w jego podejściu pasji, którą wszyscy dzielimy.
Na marginesie, jeżeli pod awatarem przy pozycji "Posty:..." masz duża liczbę to jest to jakikolwiek argument?
Co do nasreania w pokoju, skoro taki poziom naszej dysputy, "prosto i widocznie": nie tracił bym siły na mówienie czegolwiek, była by potrzebna w innym celu.
m.
Ja nie uważam, by to miejsce w ramach organizacji forum było właściwe. Protestowałem przeciw usunięciu wątku jako takiego, bo uważam pytanie postawione przez autora wątku za doskonałą okazję do napiętnowania tego co niewłaściwe w jego podejściu pasji, którą wszyscy dzielimy.
Na marginesie, jeżeli pod awatarem przy pozycji "Posty:..." masz duża liczbę to jest to jakikolwiek argument?
Co do nasreania w pokoju, skoro taki poziom naszej dysputy, "prosto i widocznie": nie tracił bym siły na mówienie czegolwiek, była by potrzebna w innym celu.
m.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Chodzi o to że temat zostanie i tak pewnie przeniesiony.Ale po co robić syf zanim sie jeszcze dobrze zaloguje i coś przeczyta?Czasem mozna uzyc opcji SZUKAJ.Skoro kolego zgadzasz się ze mną że ten temat jest żle umiejscoweiony to co po ciągliście te gadke??Można by odezwać się w tematach które już sa w tym kierunku napisane lub poczekac aż MRF lub ktoś go przeniesie
Sorry za OT
Sorry za OT
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt: