hej przyjaciele!
-
- bywalec
- Imię: Sebatian
- Kontakt:
hej przyjaciele!
Odebrałem właśnie przecinaka z nowymi dunlopowskimi kapciami, żeby było miło. Mam wiec potrzebę rozwinięcia skrzydeł. Mianowicie zacząłbym od jazdy na tylnim kole, a potem na przednim. Czy mogę prosić szanowną brać o pierwsze instrukcje, jak tego dokonać ?
Dodam że dziś we Wrocławiu padał deszcz, a pierwsze co opanowałem to próby smarkania w kasku, byle z wiatrem. Na zmiane na szybke i bez szybki, coby nie parowała!
Dodam że dziś we Wrocławiu padał deszcz, a pierwsze co opanowałem to próby smarkania w kasku, byle z wiatrem. Na zmiane na szybke i bez szybki, coby nie parowała!
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Panowie to nie jest chyba podforum dla tego tematu.Jest takie cos jak jazdy relacje ze spotkan oraz POWITALNIA W relacjach też są te tematy opisane wystarczy użyć opcji SZUKAJ 

Ostatnio zmieniony pt 27 lut 2009, 18:48 przez Gacol, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
viewtopic.php?t=15
viewtopic.php?t=557
tu masz dwa tematy ktore Cie interesuja, nie zakladaj nowych tematow, tylko najpierw opcja szukaj, poza tym Twoj temat chyba bardziej pasuje do dzialu tricki i nazywaj temat rzeczowo, zeby bylo wiadomo o co chodzi, zalozyles temat o gumowaniu a nazwales go jakby to byla powitalnia
viewtopic.php?t=557
tu masz dwa tematy ktore Cie interesuja, nie zakladaj nowych tematow, tylko najpierw opcja szukaj, poza tym Twoj temat chyba bardziej pasuje do dzialu tricki i nazywaj temat rzeczowo, zeby bylo wiadomo o co chodzi, zalozyles temat o gumowaniu a nazwales go jakby to byla powitalnia
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
- alternatom
- pisarz
- Kontakt:
- Max_lt
- teksciarz
- Imię: Michał
No i po temacie. Szkoda.
Poza zapałem który mamy do dwu kólek jesteśmy winni przestrogi tym którzy na to zasługują... Nawet jeśli oni wezmą to za wrogie nastawienie, przeczyta to wielu innych i może...
Pasja to jedno. Gotowość na to co życie przyniesie to samo.
Ale akceptacja braku rozsądku, to coś na co nigdy nie będę gotowy. Choćby przeciw Wszystkim.
A okazję do napiętnowania zawsze będę próbował wykorzystać.
m.
Poza zapałem który mamy do dwu kólek jesteśmy winni przestrogi tym którzy na to zasługują... Nawet jeśli oni wezmą to za wrogie nastawienie, przeczyta to wielu innych i może...
Pasja to jedno. Gotowość na to co życie przyniesie to samo.
Ale akceptacja braku rozsądku, to coś na co nigdy nie będę gotowy. Choćby przeciw Wszystkim.
A okazję do napiętnowania zawsze będę próbował wykorzystać.
m.
- alternatom
- pisarz
- Kontakt: