Wheelie
- bialy-murzyn
- klepacz
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
pelna profeska to jeszcze nie, ale i tak jest dobrzebialy-murzyn pisze:a dzisiaj nakręciłem pełną profeskę, przynajmniej tak mi się wydaje : >
GUMOWANIE
pozdrawiam

Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- bialy-murzyn
- klepacz
- polik-80
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tak i ja też próbowałem w niedzielę i co??Fabiq pisze:no prosze juz nawet kilka metrow sie przejechalo, widze ze ktos usilnie probuje byc wariatem na motocyklu
I po paru gumach tak adrenalinka uderzyła do głowy, że w drodze do domciu, 3 winkle dalej, w rowie się znalazłem.

Ale sie nie poddam

-=życie to nie je bajka, życie to je legenda=-
- bialy-murzyn
- klepacz
heh, bo szkopuł w tym że 750 do góry idzie ciężko w porównaniu do 800
no ale na prawdę ja wykonałem z 2000 prób zanim postawiłem dziada porządnie na to koło .. w sumie nie wierzyłem że uda się, lecz tak chciał los, że śmigam na kole tu i tam : >
pewnie będziesz miał teraz uraz co do stawiania, ale podlecz się i próbuj tylko powoli, a jak nie chce iść do góry to lepiej nie walczyć bo szkoda zdrowia .. i łańcucha : >
no ale na prawdę ja wykonałem z 2000 prób zanim postawiłem dziada porządnie na to koło .. w sumie nie wierzyłem że uda się, lecz tak chciał los, że śmigam na kole tu i tam : >
pewnie będziesz miał teraz uraz co do stawiania, ale podlecz się i próbuj tylko powoli, a jak nie chce iść do góry to lepiej nie walczyć bo szkoda zdrowia .. i łańcucha : >
- bialy-murzyn
- klepacz
800 i tak idzie znacznie łatwiej nawet pewnie jak ledwo ciągnie : > , tylko że ja pisze o wheelie na siedząco, bo na tylnych to chyba wszystko od 60 koni idzie : >
a tak a propos, to raz przypiłowałem tak, ze postawiłem dziada prawie w pionie, wtedy odbiłem się nogami od asfaltu w pozycji że tak powiem na żabę, ale nie wystraszyłem się i trzymałem kierownicę ... w rezultacie bardzo mocno obiłem golenie tuż nad kostką o podnóżki ... baaardzo mało brakowało aby złamać nogę .. bardzo mało ... ale to był dąb niekontrolowany w czasie pewnego niekontrolowanego popisu ... natomiast podczas kontroli prawdopodobienstwo upadku sa małe, nawet bardzo małe przy dużym doświadczeniu
a tak a propos, to raz przypiłowałem tak, ze postawiłem dziada prawie w pionie, wtedy odbiłem się nogami od asfaltu w pozycji że tak powiem na żabę, ale nie wystraszyłem się i trzymałem kierownicę ... w rezultacie bardzo mocno obiłem golenie tuż nad kostką o podnóżki ... baaardzo mało brakowało aby złamać nogę .. bardzo mało ... ale to był dąb niekontrolowany w czasie pewnego niekontrolowanego popisu ... natomiast podczas kontroli prawdopodobienstwo upadku sa małe, nawet bardzo małe przy dużym doświadczeniu