Wyszukiwarka forumowiczów
- kazayoshi
- bywalec
- Imię: Kamil
- województwo: śląskie
Re: Wyszukiwarka forumowiczów
Jakby ktos byl zainteresowany testowaniem nowych mozliwosci ktore powinny z czasem pojawic sie na forum albo ma jakies propozycje to PM do mnie.
Narazie udalo sie dodac wyszukiwanie po miastach, wojewodztwach oraz mapke googla z uzytkownikami.
Narazie udalo sie dodac wyszukiwanie po miastach, wojewodztwach oraz mapke googla z uzytkownikami.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
bo on to na swoim forumie robi 

- Fryt
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: pomorskie
Dokładnie coś takiego mieliśmy na Forum Yamahy TT i XT, fajnie to działało i każdy miał wgląd skąd kto jest, jednak jeżeli choćby połowa użytkowników tego forum się tam zaaplikuje to może zrobić się mała rzeź ...kazayoshi pisze:Jakby ktos byl zainteresowany testowaniem nowych mozliwosci ktore powinny z czasem pojawic sie na forum albo ma jakies propozycje to PM do mnie.

Odpowiedz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić.
- kazayoshi
- bywalec
Zgadza sie, linka publicznie nie podam bo to forum do celow testowych i zniknie po pomyslnych testach na bazie danych z vfr-oc nad ktora teraz Piotr z adminow siedzi.emil pisze:bo on to na swoim forumie robi
Mam nadzieje ze mapka bedzie "w miare" czytelna i pomoze to komus, no i powinna wzbogacic wizualnie i funkcjonalnie forumFryt pisze:Dokładnie coś takiego mieliśmy na Forum Yamahy TT i XT, fajnie to działało i każdy miał wgląd skąd kto jest, jednak jeżeli choćby połowa użytkowników tego forum się tam zaaplikuje to może zrobić się mała rzeź ... ale moim zdaniem wydaje się to warte spróbowania.

- emil
- stary wyjadacz
to ogarnij jeszcze szutboxa na operę mini, żeby był cały rozwinięty, bo pokazują się tylko 3 linijki jakieś stare bez możliwości przewijania (a w archiwum nie da się pisać...)
mrfowi pisałem to mnie spuścił na drzewo.

- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
Mam coś,ale Wam nie pokaże,Czyli jaka jesteś na tyle wstydliwy czy po prostu nie zasłuzyliśmy???kazayoshi pisze:emil napisał(a):bo on to na swoim forumie robi Zgadza sie, linka publicznie nie podam bo to forum do celow testowych

Poddaje sie

Poczekam aż bedzie to na naszym wspólnym dostępnym i widocznym

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
-
- teksciarz
- Imię: Krzysztof
Bez komenarza...Gacol pisze:Mam coś,ale Wam nie pokaże,Czyli jaka jesteś na tyle wstydliwy czy po prostu nie zasłuzyliśmy???kazayoshi pisze:emil napisał(a):bo on to na swoim forumie robi Zgadza sie, linka publicznie nie podam bo to forum do celow testowych![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poddaje sie
Poczekam aż bedzie to na naszym wspólnym dostępnym i widocznym
- kazayoshi
- bywalec
No... bo... ja sie wstydze tak publicznie pokazywac swoje... ekhem... linki ;pGacol pisze: Mam coś,ale Wam nie pokaże,Czyli jaka jesteś na tyle wstydliwy czy po prostu nie zasłuzyliśmy???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIgdzie nie pisalem ze nie pokaze, wrecz przeciwnie.
Malymi kroczkamiemil pisze: to ogarnij jeszcze szutboxa na operę mini, żeby był cały rozwinięty, bo pokazują się tylko 3 linijki jakieś stare bez możliwości przewijania (a w archiwum nie da się pisać...) mrfowi pisałem to mnie spuścił na drzewo.

Rozmawialem z Piotrem, znam juz przyczyne znacznej czesci problemow dlatego... rozumiem mrf'a ;p
ale dobrze ze wspomniales, zapisze to i rzuce na to okiem jak uporamy sie z aktualnymi zmianami.
- Gacol
- klepacz
Chłopaki mijają 2 miesiące od mojego pomysłu/sugesti na temat tej zje%$ej wyszukiwarki i cisza.Nie wiem oczekiwać zmian?Czy lepiej zakodować że dla naszego wspólnego dobra puki co nic z tym sie nie stanie bo "nima czasu" 

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- emil
- stary wyjadacz
no ktos tam sobie testował na swoim internecie i sie nie podzielił, nie?
- kazayoshi
- bywalec
Narazie w temacie nic sie nie dzieje.
Czekam na baze z vfr-oc do zaimportowania na swoj serwer zeby zobaczyc z czym beda problemy i jak je wyeliminowac.
Gacol, przeciez pogoda sie zrobila, co sie dziwisz ;p
A zeby nie bylo ze sie nie podziele to macie ochlap moich wypocin dla forum;p
http://www.barszewicz.info/test_phpBB30 ... searchuser
zeby wyszukiwarka zadzialala to trzeba sie zarejestrowac/zalogowac (np: tester1/tester1)
calkiem fajnie prezentuje sie tez dodatek z postami geo (integracja mapy do postow):
http://www.barszewicz.info/test_phpBB3011/geotopics.php
Po zalogowaniu sie mozna sprawdzic jak sie dodaje posty ze znacznikami geo itd, jak to wyglada od stronu uzytkownika:
http://www.barszewicz.info/test_phpBB30 ... hp?f=4&t=7
Pomyslow co mozna wrzucic jest grom, a czy sie cos u Nas uda to zobaczymy.
Czekam na baze z vfr-oc do zaimportowania na swoj serwer zeby zobaczyc z czym beda problemy i jak je wyeliminowac.
Gacol, przeciez pogoda sie zrobila, co sie dziwisz ;p
A zeby nie bylo ze sie nie podziele to macie ochlap moich wypocin dla forum;p
http://www.barszewicz.info/test_phpBB30 ... searchuser
zeby wyszukiwarka zadzialala to trzeba sie zarejestrowac/zalogowac (np: tester1/tester1)
calkiem fajnie prezentuje sie tez dodatek z postami geo (integracja mapy do postow):
http://www.barszewicz.info/test_phpBB3011/geotopics.php
Po zalogowaniu sie mozna sprawdzic jak sie dodaje posty ze znacznikami geo itd, jak to wyglada od stronu uzytkownika:
http://www.barszewicz.info/test_phpBB30 ... hp?f=4&t=7
Pomyslow co mozna wrzucic jest grom, a czy sie cos u Nas uda to zobaczymy.
- Gacol
- klepacz
No powiem Ci miało by to ręce i nogi.Tylko moderatorzy niech sie obudzą bo wczoraj robiłem testy ich tolerancji i widze że śpią 

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- fandrej666
- Imię: Jasiek
- województwo: pomorskie
No i nic chyba się nie zmieniło? Jestem tu świeżak i faktycznie jest dziadostwo. Valdi69 ma rację pisząc o mapce. To fajna sprawa i bardzo ułatwia wyszukiwanie. Dla przykładu- spotkałem dziś kobietkę która z mężem jeźdz vfr, są na forum, wiem gdzie mieszkają, ale jak ich tu znaleźć i się ustawić? niewykonalne.