Na razie pozostaje oryginał jak poniżej.
To pierwsze zdjęcie to stan na dzisiaj?MarcinMMz pisze: ↑śr 10 maja 2023, 13:06Mój typ i cel na przyszłość to coś takiego z białymi felgami... Ale to w przyszłości bo póki co kończę to co zacząłem i na tym się skupiam. Oczywiście wydech do góry i byłoby OK jak dla mnie. Wg mnie w tym modelu dużo nie trzeba oraz nie wolno zmieniać
Na razie pozostaje oryginał jak poniżej.
Bemowo, proponował również tor w RadomiuMarcinMMz pisze:Tomek Kulik robi robotęGdzie jeździliście? Bemowo?
Byłem w Radomiu i polecam. Tort niezbyt dobrze utrzymany jeżeli chodzi o nawierzchnię ale do szkolenia techniki jazdy super - w sumie miałbym ochotę jeszcze kiedyś pojechać i poćwiczyć bo wiele mi to dało.
Kilka lat temu- Bydgoszcz.
W kierunku chyba masz takie same żarówki... nie pamiętam czy tam też są dwuwłóknowe. Poratowalbym ale nie ma mnie w domu do przyszłej środy... jak pech to pech.Easypeter pisze: ↑czw 01 cze 2023, 21:26Słuchajcie jaką mam akcje.
Przegląd mam do niedzieli i wczoraj zgubiłem tablice rejestracyjna!
Bez tablicy nie przejdzie przeglądu wiec z samego rana wizyta w urzędzie po tymczasowe.
Wszystko ok będzie przegląd!
A ch*j! Nie będzie!
Przepaliła mi się zarówka stopu i nigdzie nie mogę jej dostać! Nie ma na żadnej stacji benzynowej, Carrefourze czy Aushanie.
Jutro bede jeszcze dzwonił po sklepach w Warszawie może ktoś ma.
W21/5W
Szlag by to trafił!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość