jechać i o której godzinie to może ktoś się podepnie , lub spotkacie sie na miejscu.

"Coco Jumboo i do przodu! To moje hasło, dobre nie?" ;D
Jest elegancko!MarcinMMz pisze:Fajne foty; piękna maszynka! Jak się jeździ nowym nabytkiem w nowym kasku?
Widze, że wkładasz dużo pracy w ten jednoślad. Efekt końcowy na pewno będzie spektakularny. PozdrawiamMarcinMMz pisze:Tak naprawdę jestem na ostatniej prostej... lakierowanieRobię to sam z bratem który mi to lakieruje; robota w wolnych chwilach popołudniami. Ja robię przygotowanie pod lakier a on leci z lakierem... Myślę, ze w maju moto będzie już kompletne i pomalowane. Póki co śmigam drugim sprzętem, tj. CBF-ką więc tragedii nie ma ani parcia choć naprawdę już powoli zaczyna mnie to mdlić bo nie jestem fanem malowania
Mnóstwo pracy przy tym jest i to takiej niewdzięcznej bo nie widocznej.
Jak widać pierwszy element już jest gotowy a reszta... w trakcie wychodzą jeszcze minimalne wady na elementach które poprawiam przed lakierem stąd się to wszystko przeciąga - nie ma lekko chcąc aby wyszło jak potrzeba.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość