„Waste not,want not”MarcinMMz pisze:Wrzucaj nówkę na przód tak jak Ci pisałem; wtedy zobaczysz jak się jeździ

„Waste not,want not”MarcinMMz pisze:Wrzucaj nówkę na przód tak jak Ci pisałem; wtedy zobaczysz jak się jeździ
Przy wymianie opony usłyszałem, że guma M9RR podobno szybko pęka i już po 1000 km są jakies pęknięcia na bieżnikudiimon pisze:Długo myślałem nad M9RR bo opinie mają świetne, ale dość szybkościeralne i nie gonie jak Rossi, więc wybór padł na trwalszą gumę mianowicie Metzelera Z8. Dla mnie super opona, polecam z czystym sumieniem
Na razie wolniejsze, bo je dopiero docieram, jeżdze bardziej jak BOLT niż błyskawica, ale jak sie dotrą to łohohohoho!
Aniołki ST to takie opony do lekkich moto i chwalone bo się dobrze kleją ale krótko bo szybko lecą; do VFR i tego typu wagowo i mocowo podobnych producent zaleca GT o której i ja słyszałem dobre opinie.
Jakie opony - temat ciężki , jak aborcja, polityka , religia czy płukanka silnikadiimon pisze:I tutaj jest problem, bo po rozmowie z fachowcem doszedłem do wniosku że musiałbyś mieć z przodu ST a z tyłu GT. Słabo się dogrzewają w chłodne dni i to zdecydowało o zakupie Z8. A prawda na temat opon jest taka: jeden zachwala, drugi krytykuje więc zawsze się ryzykuje czy akurat nam podejdzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość