TURCJA 2009
- maxym73
- teksciarz
- Imię: Marcin
TURCJA 2009
Witam wszystkich motocyklowych turystów.
Opisane wypady niestety nie są dokonane na VFR, ale jestem w trakcie intensywnego poszukiwania takiego sprzętu/ moja zx9r znalazła już nowego właściciela/. Następna wyprawa napewno będzie już na VFR VTEC. Sankt Petersburg - czeka.!!!!
https://sites.google.com/site/tomb170/
Opisane wypady niestety nie są dokonane na VFR, ale jestem w trakcie intensywnego poszukiwania takiego sprzętu/ moja zx9r znalazła już nowego właściciela/. Następna wyprawa napewno będzie już na VFR VTEC. Sankt Petersburg - czeka.!!!!
https://sites.google.com/site/tomb170/
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia
- maxym73
- teksciarz
- Imię: Marcin
W odpowiedzi na twoje wątpliwości z całą pewnością wymienione motory nadają się do takiej wyprawy. Ja też jechałem sportem. Turcja kraj piękny i dla nas Polaków chyba już trochę egzotyczny. Dróg nie trzeba się obawiać. Napewno nie gorszę od tych naszych , a moim zdaniem nawet troszkę lepsze. Wybieraliśmy drogi raczej boczne i było naprawdę przyzwoicie / oprócz autostrady Istanbul - granica Edirne/. Ceny noclegów w hotelach średnio 12- 17 eur ze śniadaniem.
Jak masz jakieś pytania pisz.
Jak masz jakieś pytania pisz.
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
Wylogowało mnie więc piszę ponownie.
Witajcie szanowni turyści, obejrzałem relację , super opisana i zfilmowana, hehehehe tylko naśladować.
Gratuluję.
Obejrzałem też fotografie Madzi, z Alp i Norwegii szczęka mi opadła.
Zajebiste wrażenia, ja dotąd nie wybrałem się na żadną wyciołkę motorkiem poza drobnymi po 300-500km po polsce.
Madzia? czy jest gdzieś na forum taki temat: ?
Jak się spakować co wziąć, co jest przydatne, na takie wyjazdy, o co nie?
Czy są takie techniczne opisy w jednym miejscu czy po prostu trzeba śledzić wycieczki?
Np: gdzie te kombinezony spakowujecie kiedy jest gorąco, słońce. Co z nimi wówczas zrobić? Na dach zapinacie? hahaha
Witajcie szanowni turyści, obejrzałem relację , super opisana i zfilmowana, hehehehe tylko naśladować.
Gratuluję.
Obejrzałem też fotografie Madzi, z Alp i Norwegii szczęka mi opadła.
Zajebiste wrażenia, ja dotąd nie wybrałem się na żadną wyciołkę motorkiem poza drobnymi po 300-500km po polsce.
Madzia? czy jest gdzieś na forum taki temat: ?
Jak się spakować co wziąć, co jest przydatne, na takie wyjazdy, o co nie?
Czy są takie techniczne opisy w jednym miejscu czy po prostu trzeba śledzić wycieczki?
Np: gdzie te kombinezony spakowujecie kiedy jest gorąco, słońce. Co z nimi wówczas zrobić? Na dach zapinacie? hahaha
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Leszku - na forum są tematy dotyczące poszczególnych wyjazdów, ale np nie ma konkretnego ogólnego tematu typu 'co brać na dalszy wypad, jak się spakowąc itd '
Ja służę radą czy na forum czy na gg, aczkolwiek to w sumie bardzo dobry pomysł, żeby taki temacik założyć i podzielić się wiedzą praktyczną w jednym temacie - może spróbujesz założyc takowy ? na pewno będzie wiele chętnych osób , które zechcą odpowiedzieć - w tym na pewno ja.
To na pewno byłby bardzo przydatny temacik.
pozdrawiam
p.s. zapraszam też do przejrzenia naszego wypadu do Portugalii i Hiszpanii w wolnej chwili
http://picasaweb.google.pl/Madziavfr/Po ... 07Czerwiec#
Ja służę radą czy na forum czy na gg, aczkolwiek to w sumie bardzo dobry pomysł, żeby taki temacik założyć i podzielić się wiedzą praktyczną w jednym temacie - może spróbujesz założyc takowy ? na pewno będzie wiele chętnych osób , które zechcą odpowiedzieć - w tym na pewno ja.
To na pewno byłby bardzo przydatny temacik.
pozdrawiam
p.s. zapraszam też do przejrzenia naszego wypadu do Portugalii i Hiszpanii w wolnej chwili

http://picasaweb.google.pl/Madziavfr/Po ... 07Czerwiec#