Kolejny wypadek motocyklistów

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz
województwo: pomorskie

Kolejny wypadek motocyklistów

Post autor: figaro » czw 11 cze 2009, 14:41

Dwóch motocyklistów poniosło śmierć na drodze :sad:
Dwóch motocyklistów zginęło w wypadkach na Warmii i Mazurach - poinformowała Izabela Niedźwiedzka z zespołu prasowego warmińsko-mazurskiej policji.
Na drodze krajowej nr 58 Olsztynek-Szczytno koło Mierek motocyklista zderzył się z ciężarówką. 28-latek zginął na miejscu. Droga w tym miejscu jest zablokowana.

W miejscowości Bagno koło Nowego Miasta Lubawskiego 22-letni motocyklista uderzył w drzewo. Także zginął na miejscu.

http://wiadomosci.onet.pl/1988171,11,item.html
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Imię: Marek
Kontakt:

Post autor: poscig » czw 11 cze 2009, 15:01

Smutne to czytać o smierci motonitów.Z tego co doczytałem się jednemu z nich pijany kierowca zajechał drogę,Najbardziem w tym wszytskim złosci mnie jaki ludzie maja stosunek do smierci motonitów.Kur....a,czytać się nie da tych głupot ,które piszą pod artykułem ,aż scyzoryk się sam otwiera.Fakt,że na temat śmiertelnych wypadków w puszkach przestaje się pisać,bo są ich dziesiątki,setki tysiące a na temat motocykli wciąż sie pisze i pseudo mądrzy ludzie zabieraja głos typu
A niech jeżdżą jak chcą?
~oczekujacy na przeszczep

dzisiaj, 14:36

Dają szansę przeżycia innym.
Ktoś musi dostarczać organów do przeszczepu.
Tylko powinno się wymagać aby przy wydawaniu praw jazdy na motocykl, obowiązkowo wyrażali oświadczenie że są dawcami.

itd...szok

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: muchaok » czw 11 cze 2009, 15:34

" natychmiast włącz wycieraczki i spryskiwacz celem poprawy ...
... widoczności szyb w swoim samochodzie !!! My będziemy mieli lepszą widoczność a jeźdźiec za nami pewność że ich widzimy :) kamila_69 "
Kolejny mega pomysł puszkarzy !!!!
I tutaj się kłania niezawdony sposób Wasyla !!!! kop i po lustereczQ...... ojej... dlaczego urwałes mi lusterko bandyto ?? Bo Ty chciałeś mnie zabić kretynie !!!!!
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

puzon

Post autor: puzon » czw 11 cze 2009, 15:43

Szkoda chłopaków , ale faktycznie to co dzieje się pod artykułem to dopiero przeraża, wypowiedzi antymotocyklistów potrafią wqrvić , powinni blokować możliwość komentowania pod artykułem o śmierci nie tylko motocyklistów ale każdej.

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: poscig » czw 11 cze 2009, 16:17

Szczerze jeszcze nikt mnie tak nie wkur.....ł,abym musiał lustro z nogi potraktować,a może to kwestia charakteru.Ja za każdym razem jak czytam te bzdury pod artykułem o motocyklistach zaczynam się bać,że taki antymotocyklista może kiedyś mi coś odwalić na drodze w najmniej oczekiwanym momencie.I juz czasu i sił na urwanie łba lub lusterka nie będzie.

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » czw 11 cze 2009, 17:14

eeee, trzeba szanować się i szanse na zdarzenie maleją prawie do 0,
kierowca samochodu tez człowiek, może nawet z pasją samochodową : >

Awatar użytkownika
Klepak23
pisarz
pisarz
Imię: Jacek
województwo: warmińsko-mazurskie

Post autor: Klepak23 » czw 11 cze 2009, 17:16

Kilka szczegółów bo niestety obydwa wypadki z mojego terenu. Niestety Panowie w przypadku jednego z tych wypadków pojawia się jeszce jedna zmora czyli pijany kierowca ciężarówki, który był sprawcą wypadku... Szczegóły z lokalnej prasy:
http://gazetaolsztynska.wm.pl/Motocykli ... odze,72886
Głupota na stałe zawładnęła częścią mojego umysłu...

Awatar użytkownika
Tomkoz
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Tomkoz » czw 11 cze 2009, 17:30

Ja się nie chce wk*****ć i nie czytam tych bzdurnych komentarzy internautów..

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » czw 11 cze 2009, 17:33

po pierwsze to internauci na np onecie piszą bzdury
ale po drugie, to te bzdury obrazują nieco sprawę więc warto przyglądnąć się niektórym z ciekawszych wątków

po prostu po to, aby móc nabrać dystansu do tego co kierowcy samochodów myślą o motocyklistach : >

Awatar użytkownika
poscig
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: poscig » czw 11 cze 2009, 20:35

bialy-murzyn pisze:ięc warto przyglądnąć się niektórym z ciekawszych wątków
Ja tam nic ciekawego nie widzę,tylko wypowiedzi w wiekszości pozbawione sensu,logiki pełne agresji i nienawiści do innych ludzi w szczególności używających 2oo.Dla mnie nie liczy sie to co oni myslą tylko to co robią w swoich puszeczkach.Szkoda pisac nawet bo słów brakuje.No ja w każdym razie nie dedukuje wypowiedzi tych kretynów.

Awatar użytkownika
slimak
klepacz
klepacz
Imię: Marcin

Post autor: slimak » czw 11 cze 2009, 21:01

przykre to ale brawura występuje u wszystkich kierowców tylko że na motorze każdy z nas wie jakie są szanse prawda. Mnie denerwuje fakt że mówi się o nas często dawcy a jak można nazwać gościa pędzącego na łeb na szyje w aucie dawcą czy mordercą. Na codzień jeżdźę ciężarowym autem MAN TGA + przeczepa i to co się dzieje na drodze to masakra, ludzie nażekają na kierowców ciężarówek że nie puszczają i takie tam ale gdy siędzisz za kółkiem takiej maszyny która waży 40 ton to nie jest takie proste. Kiedyś dojężdźałem do korka zwalniam awaryjki a tu nagle pcha się przedemnie gość z rodziną na wczasy do kołobrzegu on się zatrzymał a ja miałem dylemat bo te pare metrów mogło zabraknąć żębym ja się mógł zatrzymać gdy 40 ton pcha, patrze w jego tylną szybe a tam małe dzieci modliłem się żebym stanął do wyboru miałem albo drzewo albo jego auto z dziećmi. Nie chciałbym przez nastepnego idiote dokonywać takich wyborów. Jak można mazwać takiego pana głowę rodziny ????

Awatar użytkownika
awiater
pisarz
pisarz
Imię: Andrzej
Kontakt:

Post autor: awiater » pn 15 cze 2009, 08:43

Ja w sobotę jechałem na favierce trzypasmową ulicą Górczewską, na której przed skrzyżowaniem z Konarskiego jest dodatkowy pas do skrętu w lewo. Chciałem skręcić w lewo więc zjechałem na pas do skrętu, notabene pusty, i wytracam prędkość dojeżdżając do skrzyżowania bo jest czerwone, a tuż przed światałami z prawej nieoczekiwanie ładuje się wprost przedemnie dziadek vw polo. Ponieważ moja prędkość była "niewielka", z uwagi na padający deszcz i czerwone światło, zdążyłem wyhamować, ale ciśnienie mi skoczyło bo już widziałem siebie zaparkowanego w tej puszce. Podjeżdżam do gościa, a on do mnie z ryjem, że ja mam większe możliwości manewru! Uratowała go babcia siedząca obok przepraszała za swojego męża:-) Nie biłem i nie łamałem luster, ale ręce opadły do samej gleby.

Awatar użytkownika
Sprzedam BMW Celika
klepacz
klepacz
Imię: Ania

Post autor: Sprzedam BMW Celika » pn 15 cze 2009, 17:38

bialy-murzyn pisze:eeee, trzeba szanować się i szanse na zdarzenie maleją prawie do 0,
kierowca samochodu tez człowiek, może nawet z pasją samochodową : >
a co myslisz o szanowaniu innych????? bo wiesz to, że Ty się sam szanujesz nie oznacza, że ktos Ciebie szanuje...
Moczynos w futrze model 2016 help

Awatar użytkownika
bialy-murzyn
klepacz
klepacz

Post autor: bialy-murzyn » pn 15 cze 2009, 18:11

oczywiście szanować się nawzajem : >

ODPOWIEDZ