No i polatałem GSX-R'em

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

No i polatałem GSX-R'em

Post autor: rommi » sob 09 wrz 2006, 18:02

Dzisiaj miałem okazję polatać troszkę Suzuki GSX-R 600 K5, ogólne wrażenia - spoko, nie było źle. W moim odczuciu Suzuki nie dorasta do pięt Hondzie CBR600RR, na Hondzie jakoś było wygodniej, jeśli w ogóle to możliwe na sporcie :mrgreen: , reszta porównywalna, choć jak już wspomniałem wcześniej Honda to Honda :mrgreen: .
Najbardziej mnie zdziwiło, że odbierając moto z salonu Suzuki kazano mi je zatankować! - kurna, ale wiocha w tym Suzuki.
W Hondzie nie dość, że wzięli mniejszą kaucję (2x mniejszą) to jeszcze moto czekało na mnie na fula zatankowane.
Poniżej zdjęcia sprzętu przeze mnie dosiadanego.
Podobnie jak wcześniej przy jazdach próbnych CBR'ką po przesiadce na moją VFR'kę stwierdziłem, że niezła z niej kanapa - zajebiście wygodna kanapa. :mrgreen:
ave VFR
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » sob 09 wrz 2006, 18:12

ja bym tam chciał gixxera , lekki zarąbiscie i mi sie podobają ,cbr900rr tez bym nie pogardził :P

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » sob 09 wrz 2006, 18:26

a jesli nie wyjezdziles calego paliwa to czy mogles sobie je zabrac?? :D
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » ndz 10 wrz 2006, 16:11

Chciałem pociągnąć przez wężyk do mojej VFR'ki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Radek
teksciarz
teksciarz

Post autor: Radek » pt 15 wrz 2006, 14:35

Rommi z jakiego salonu brales motocykl ? Jakie sa ogolne warunki wziecia moto testowego i ile wynosi kaucja ? Istnieje możliwość wzięcia 750 ?

Awatar użytkownika
badek
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: badek » pt 15 wrz 2006, 15:56

Kumpel ma wsadzony silnik Bandziora 1200 ccm w rame gsxr 750 :mrgreen: Oczywiście przelotowy tłumik, inny filtr powietrza i dysze w gaźnikach .To jest dopiero potwór :roll: budzik ma do 280 km/h oryginalny z gsxera olejaka i sie skończył ..... po prostu dalej szedł :roll: masakra :roll: gdyby tylko nie ta kanapa twarda jak deska obciągnieta skają :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pn 25 wrz 2006, 20:57

Radek pisze:Rommi z jakiego salonu brales motocykl ? Jakie sa ogolne warunki wziecia moto testowego i ile wynosi kaucja ? Istnieje możliwość wzięcia 750 ?
Moto brałem z PolandPosition w Piasecznie.
Ja latałem K5-600 - mają też K6-750. Sprecjalnie wziąłem "600" bo chcieałem ją porównać do CBR600RR, na której latałem wcześniej.
Ogólnie pytają się czym latałem śwcześniej itp. Kaucja 1000zł.
Pozdro.

Awatar użytkownika
Pawel
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Pawel » śr 18 paź 2006, 22:15

Ja jeździłem w tym roku nową 750. Zrobiłem ponad 800 ( tym 700 jednego dnia!!) km i cięzko mi się było rozstać z tą maszyną. Bardzo fajny motocykl, świetnie się prowadzi (lepiej niż Honda CBR 1000RR, za to Honda jest lepsza na codzień bo pozycja bardziej wypostowana), seryjny wydech pieknie gada ... Echhh, zima idzie.

Pawel
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...

Awatar użytkownika
onika
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: onika » śr 27 gru 2006, 12:39

A ja mogłam pośmigać i CBR 1000RR i K5. Muszę przyznać, że bardziej mi pasi K5. Co do pozycji, to uważam że jest lepsza niestety w suzuki, ale mimo lepszego składania się i niezłego kopa, to swojej czarnulki nie zamienię na nic innego. :bye

ODPOWIEDZ