Bragi poskładamy padake i bedzie jak nowa

nic nie bój.
Potrzebny Ci tylko garaż żeby można było ją rozbebeszyć na kawałki bo w boksie parkingowym to Ci wszystko poginie.
Potrzebujesz:
-nowe lagi około 750 zł w olek motocykle (jeśli nie chcesz prostować, a nie są jakoś bardzo powyginane)
-prostowanie półek 100-150 (być może są troszke krzywe)
-olej do zawieszenia sobie od razu wymienisz 35zł
-komplet naprawczy przedniego zawieszenia 165zł (ale to niekoniecznie)
-uszczelniacze przedniego zawieszenia 55zł
-jeśłi chcesz to od razu prostowanie felg u czaji koło wieliczki 200zł albo troche więcej
... no to masz zawieszenie jak nowe bo sprężynki pewnie będą ok, jeszcze tarcze trzeba bedzie sprawdzic, no i ośke czy jest prosta.
-lusterko lewe 50-60zł
-spawanie plastików 100-200zł
-lampa 500-600zł (jeśli wogóle dostaniesz)
-podnóżki kompletne jakies 100-150 zł sztuka na allegro ale po krakowie znajdzie sie jakies padlo i sie odkreci u handlarza
-klamka sprzegła 25zł bo jak bedziesz prostował tą to Ci peknie
-lewy dekiel silnika nie mam pojecia jaka cena... poza tym trzeba boczek sciagnac i zobaczyc co tam sie podziało.
-malowanie całości 1200-1500zł mam dobrego lakiernika ale jak malował moją poprzednia to stwierdził że więcej się za motor nie wezmie, ale może jednak...
-cieżarek na kiere lewy - jakieś grosze
-w @#$!#$ czasu żeby dopasować stelaż i mocowania plastików

bezcenne
- nie pamietam co masz krzywe czy dzwignie zmiany biegów czy hamulca, hamulca mam jakas stara w domu od jedynki.
Bedziesz potrzebował pomocy to dawaj znaki, kupimy krate i bedziemy dłubać
... i campsa jak nowa
Jak bedziesz na kupnie części to daj znać pokombinujemy tak żeby wyszło taniej o vat.