Pierwsze koty za płoty...
- Grześ
- pisarz
- Kontakt:
Pierwsze koty za płoty...
Czy jakoś tak..no nic miłego.Ponoć nie pytanie,czy tylko kiedy to się stanie.Cudny koniec lata..Piątek 14.09.Jechałem główną,koleś dolatuje z prawej podporządkowanej patrzy na mnie i...jedzie dalej!!Ja po heblach,uciekam w prawo i łapię żwirek z pobocza..Przednie koło zablokowane natychmiast,predkość ok 20-30km/h,wyciągam prawą nogę,próbuje łapać moto ale nie dałem rady niestety!Ja cały,moto leży,koleś pojechał..Na szczęście tylko 2 plastiki do malowania i pedał hamulca do wymiany..Ale wsciekły jestem bo moto naprawdę było bezwypadkowe i lakier był oryginalny..A no i stelaż trochę się pogiął bo się szczeliny w plastikach porobiły....Może to jakoś naprostuję.Płakać się chce..Ale moto całe,sprawne i jeżdzi.Choć tyle..Pozdrawiam wszystkich 

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
to ku....rwa jedna nastepna !!!!! powyb...jać !! dobrze żeś cały 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Odpowiedź jest prosta- z miłościGrześ,Grześ pisze:Tylko nie mogę pojąć dlaczego nie puściłem moto tylko trzymałem go do końca zamiast ratować siebie
Dobrze że ty cały jesteś!!!!!!!

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- roads
- klepacz
- Kontakt:
Grześ trzym się chłopie
Uważajcie na siebie wszyscy, strasznie pechowy weekend, na nas dziś wszyscy polowali a jeden gość tak mnie wku... włączał się do ruchu napier... przez komórkę, nie patrzył wogóle co się dziesje, Pepe przejechał a ten busem wali na mnie ja hebel klakson a ten nic, objechaliśmy go wkoło a ten w najlepsze hihihihi przez komórkę no nóż się w kieszeni otwiera

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Grześ, faktycznie jest taki odruch że do końca chcesz uratować moto i go nie puszczasz, Wasyl powiedział że to miłość. Ja bym dodał że obustronna.
Mnie moja poprzednia dzida uratowała zycie w marcu. Sam nie wiem czy ja ją położyłem i skierowałem pod zajeżdzającego malucha czy ona tak sama by mnie ratować. Koniec końców żyję i wyszedłem prawie bez szwanku a ona poległa. Może nie do końca bo w dobrych rękach odżyła.
Zycie takie jest że czasami jest się pod wozem a czasami na wozie. Najważniesze że jesteś cały.
Jak sam powiedziałeś nie CZY ale KIEDY, więc to że się leży to żadna ujma, nawet najbardziej z nas doświadczeni, niekiedy nazywani profesorami, macają asfalt. Ale z tego wychodzą. I dalej są wśród braci i sióstr.
I to jest w nas piękne.
I niech tak będzie.
Amen.
Mnie moja poprzednia dzida uratowała zycie w marcu. Sam nie wiem czy ja ją położyłem i skierowałem pod zajeżdzającego malucha czy ona tak sama by mnie ratować. Koniec końców żyję i wyszedłem prawie bez szwanku a ona poległa. Może nie do końca bo w dobrych rękach odżyła.
Zycie takie jest że czasami jest się pod wozem a czasami na wozie. Najważniesze że jesteś cały.
Jak sam powiedziałeś nie CZY ale KIEDY, więc to że się leży to żadna ujma, nawet najbardziej z nas doświadczeni, niekiedy nazywani profesorami, macają asfalt. Ale z tego wychodzą. I dalej są wśród braci i sióstr.
I to jest w nas piękne.
I niech tak będzie.
Amen.