http://www.youtube.com/watch?v=QOg1bjgy ... e=youtu.be

i wpadajcie na kolejny Speed Day!

Chorobcia, zawsze uważałem, że to nie powinno być zamieszczane w sieciLucek pisze:widzialem wydruk czasow
hehePBWroc pisze:czy to wogóle możliwe, że takim moto i z kuframi i z muzyczką ...... (no chyba, że w poniedziałek innym sprzętem, niż ten co w niedzielę widziałem jeździł) robi się takie czasy na Poznaniu ? !! ??
No widzisz, a dwa dni później wydzwonił na swojej RR kawałek dalej, na początku prostej pod mostkiemPBWroc pisze:mało się nie wypierniczył [...] w trakcie przelatywania przez zakręty przed mostkiem.
A myślisz o wypadzie na tor od czasu do czasu? Tak chociaż raz w roku? Jeśli tak to odpuść sobie tą 1600PBWroc pisze:dzięki za wyjaśnienie. Jak tak, to nie wiem czy przesiadać się z VFR na K1600 ?? Gdyby taki czas na GT zrobił to nie było by dylematów, a tak są.
Uwierz mi, da się zrobić tym motocyklem na tych oponach dużo lepszy czasPBWroc pisze: Wczoraj na zakręcie przed mostkiem kumpel kawę 636 zgruzował - poszła po odbiciu się od opon w górę, przez bariery, w las i zatrzymała między drzewami kołami do góry.
Wniosek - czas 1,52 na Poznaniu, na DUNLOP QUALIFIER , SPORTMAXX z przodu i DUNLOP SPMAX ROADSMART II z tyłu da się zrobić. Szybciej już się nie dało. Tył odpuścił - na drugim kółku, więc jest jeszcze ewentualność że niedogrzany był.
dokładnie do tego wniosku doszedłem po ---- patrz zdjęcie ---- kawa właśnie dostaje takie przeznaczenie-na tor, szkoda odbudowywać. A do miasta DL czy inny "pyrkacz".Dresik pisze:A myślisz o wypadzie na tor od czasu do czasu? Tak chociaż raz w roku? Jeśli tak to odpuść sobie tą 1600
Lepiej do turystyki zostawić VFR, a na tor kupić jakąś starą 600 za 8 tys. zł![]()
- tym moto tak, ale sądzimy, że zawiódł dobór opon - sport na przód turysta (mimo że sportowy) na tyłDresik pisze:Uwierz mi, da się zrobić tym motocyklem na tych oponach dużo lepszy czas
Hmmm, to jest dobre pytanieolo pisze:Dresik, jak sądzisz-VFR-ką (750) poniżej 1,50 dałoby się zejść...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości