A latałem sobie :) VFR'a chodzi jak dzika :)

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
UxY
Administrator
Administrator
Imię: Łukasz
Kontakt:

A latałem sobie :) VFR'a chodzi jak dzika :)

Post autor: UxY » czw 16 mar 2006, 19:06

No i dzi? nadszed? ten pi?kny dzie? ;] Odpala?em moja ninunie, odpali?a bez wi?kszych problem?w (trzeba by?o tylko akumulator poda?dowac chwilke bo by?w ?rednim stanie :) ) I odpali?a :) No a jak odpali?a to treba by?o polata?, pogda jako taka, niby sucho ale zimno, no nic ustawi?em sie z Yarsonem na Reducie ?eby przy okazji oblookac jego RC36 i wio :) ?miga ?wietnie, po wymianie ?o?ysk g??wki ramy zero shimmy, sprz?g?o chodzi ci?zko ale wyrabia sie :) (spr??yny by?o 25% mocniejsze niz orgina?) i ?apa w korku mi wysiada?a :P Ale to kwestia czasu :) Co pozatym, zrobi?em 51 km i by?o fajnie, r?kawiczki troche mam zbyt letnie i kierowcy samochd?w patrz? sie dziwnie ;] (szczeg?lnie ?e wydech Arrow Yarsona racze nie nale?y do cichych)

Tak czy inaczej wiosna idzie :) My?le ?e to kwiestia kilku tygodni i bedziemy latac bez wi?kszych stres?w :)

Pozdro \\// :)

[ Dodano: 2006-03-17, 00:18 ]
oto diwe fotki ??by nie by?o ?e fantazjuje :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw 27 lip 2006, 00:12 przez UxY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Vlaad
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Vlaad » pt 17 mar 2006, 08:57

Te? co? tam polata?em. W 2006 zrobi?em ju? 100 km 8) . A tu fotki mojego Messerschmita w lepszym o?wietleniu:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Yarson
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Yarson » pt 17 mar 2006, 20:07

hehehehe:D uxy...ja ten filmik co nagrales,jak z wydechu strzelam..to ciagle ogladam:D zajebiscie slychac ta V-eczke:)
tylko fyrzura mi sie rozp..hehehe:)

fajnie sie smigalo..tlyko jak wracalem,to po17 bylo..to lekkie korki i to bylo hujowe...:D

:evil:
KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!

UxY
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: UxY » pt 17 mar 2006, 23:41

No Vlaad, VFR'a wygl?da naprawde nie?le, jestem pod wra?eniem :) Pewnie na ?ywo robi jeszcze wi?ksze wra?enie :) Mam nadzieje ?e jako? nied?ugo oblookam co i jak :)

Pozdro.

Awatar użytkownika
AGENTII
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: AGENTII » sob 18 mar 2006, 13:05

Jak mi?o popatrze? na wasze maszynki, a mi sie takie nieszcz??cie sta?o :( przy wyjmowaniu filtra powietrza spad? mi na ziemie bak :( Ma teraz dwa wgnioty i troche odprysk?w :( .q.w...... ale jestem na siebie w?ciek?y :evil: Nie wiem, chyba nie b?de z tym nic robi?, przelatam lato i pomaluje ca?e moto na 2007rok :roll: A TAKI BY? PI?KNY :( :evil:
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » sob 18 mar 2006, 14:10

pech, ja sobie peknalem zatrzask od owiewki, troche mniejsza sprawa ale tez boli.
a co do latania to mo?e ja sie jutro przelece jak kupie cieple gacie na motobajzlu :wink:

Awatar użytkownika
Yarson
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Yarson » sob 18 mar 2006, 14:14

ja dizs smigalem..w wawie jest w sumie git..+4,ale mokro..wiec powolutku tak do 120 se polatalem..i znowu naladowalem sie energia na wieczor:) hehe :twisted:

<zmiana> (Jak chcesz Yarosn zada? pytanie nie zwi?zane z tym tematem to za??? nowy w?tek) <zmiana - UxY>
KIEROWCO PATRZ W LUSTERKA!

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » ndz 19 mar 2006, 14:45

tego mi by?o trzeba, banan z geby to mi do jutra nie zejdzie ;) pota?talem sie troche po miescie dzisiaj, ludzie faktycznie dziwnie patrza :mrgreen:

Awatar użytkownika
SirAdam
bywalec
bywalec
Imię: Adam

Post autor: SirAdam » ndz 19 mar 2006, 18:51

No ja tez dzisaj zaczolem sezon, pierwsze 180 km sa zrobione, maszyna az sie cieszyla ze moze wreszcie polatac :wink:

Zdjecia robione telefonem komorkowym, wiec jakosc nie najlepsza

Obrazek

Obrazek

Jak widac ponizej, to nie tylko ja rozpoczolem sezon,ale co sie dziwic przy przyjemnych 12?C ?

Obrazek

Obrazek

Zycze wszystkim, rownie milego rozpoczecia sezonu, i oby byl on dla nas wszystkich bez niespodzianek typu; wypadek czy tym podobne.

SirAdam
Była VFR, ale się zeszlifowała, była CBR 1100 XX - sprzedana, a teraz jest FZ1 - sprzedana. Motocykla brak. :P

UxY
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: UxY » ndz 19 mar 2006, 20:46

stary co Ty masz za telefon ?e on takie fotki robi? :P Pozatym niez?a ekipa motocyklist?w :) Widze ?e w "Niemcach" ju? sezon rozpocz?ty na dobre.

Awatar użytkownika
SirAdam
bywalec
bywalec
Imię: Adam

Post autor: SirAdam » ndz 19 mar 2006, 21:07

UxY pisze:stary co Ty masz za telefon ?e on takie fotki robi?

Nokia 6230i :wink: (1,3Mpixeli)

UxY pisze:Widze ?e w "Niemcach" ju? sezon rozpocz?ty na dobre.

To mozna powiedziec na glosno, tyle motocyklistow co dzisiaj popoludniu, widze nrmalnie tylko latem.Sie chlopaki wszystkie pewnie ucieszyli, ze wreszcie wiosna dala o sobie znac, i wyprowadzili maszynki z garazow.

SirAdam
Była VFR, ale się zeszlifowała, była CBR 1100 XX - sprzedana, a teraz jest FZ1 - sprzedana. Motocykla brak. :P

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » sob 25 mar 2006, 13:11

tia ja sie dzi

[ Dodano: 2006-03-25, 13:11 ]
s przelecialem do pracy i teraz musze wracac w deszczu przez cale miasto qrfa, sam mniod.

Awatar użytkownika
Bart
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Bart » sob 25 mar 2006, 19:33

A ja co bede ukrywa?, jezdze prawie codziennie od tygodnia i jestem w niebie :mrgreen:
http://www.mkh.strefa.pl <- Małopolski Klub Hondy

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » sob 25 mar 2006, 21:58

trzeba bedzie polatac razem cos, tylko widzisz, ja w deszczu nie smigam bo jestem przed wymiana kapci, dzisiaj mialem taki zajebisty uslizg przedniego kola ze prawie zaliczylem szlif prosto pod zuka, najblizszy tyydzien raczej do suchych sie nie zapowiada, ale mysle ?e jakby co to mosznaby sie ustawc kiedys.

Awatar użytkownika
Bart
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: Bart » sob 25 mar 2006, 23:21

Moje gumy daj? rade, choc mam problemy z ruszaniem i czesto zdarza sie ze pr?ba normalnego ruszenia konczy sie slidem. Na szczescie jestem to jakos w stanie skontrowac i jakos ruszam :D

Jesli chodzi o ustawk?, to ... oczywi?cie ?aden problem :mrgreen:
http://www.mkh.strefa.pl <- Małopolski Klub Hondy

ODPOWIEDZ