nie uwierzycie, widziałem na blacie 270 :D
- musieli
- pisarz
- Imię: Dariusz
pomijając całą "głupotę" tej dyskusji, pojechanie 3 paczek we dwoje na jednym moto jest jak najbardziej mozliwe. Oczywiście 3 paczki licznikowe to nie koniecznie 3 paczki realne bo wiadomo, że licznik zawyża. Co do "nowszego modelu hondy" - XXy starszej generacji nadal wyglądają jak "nowszy model". A na szafie, jeszcze wg starych zasad 330km/h. Ostatnio leciałem na obwodnicy Białobrzegów z żoną tak pod 290 i moto nadal miało chęć iść, więc myślę, że licznikowe 3 paki z pasażerem bym zrobił raczej spokojnie. Tyle, że trzeba też pamiętać, że ten pasażer nie może mieć 2 metrów wzrostu i 100 kilo wagi 
pozdro

pozdro
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
tez wlasnie o to mi chodzilo,ale wychelenie sie zza kierowcy by sprwdzic.......musieli pisze:pojechanie 3 paczek we dwoje na jednym moto jest jak najbardziej mozliwe. Oczywiście 3 paczki licznikowe to nie koniecznie 3 paczki realne bo wiadomo, że licznik zawyża.
jesli nie spadla to szacunek.....
tu tez popieram kolege bo te "nowsze modele" pokazuja 299 i basta.musieli pisze: Co do "nowszego modelu hondy" - XXy starszej generacji nadal wyglądają jak "nowszy model"
natomista mialem na mysli iksa wlasnie ktory smialo pokazuje wiecej...
[ Dodano: 2007-05-14, 11:30 ]
zreszta nie wazne.....
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Re: nie uwierzycie, widziałem na blacie 270 :D
zazdroszczę....ja najszybciej moją leciałam 240....przyznam szczerze ,że na obwodnicy czy na róznych polskich trasach zawsze jest duzy ruch i po prostu się bałam szybciej..jakaś ostatnio asekuracja mi się włącza..moze to i lepiej..dłużej pozyję...knight pisze:Wierzcie mi lub nie ale dzisiaj na gdanskiej obwodnicy ujrzałem
270 km/h !!!!!!!!!!!
albo i nie ..

-
- zadomowiony
Wolszczak pisze:o sens takich zabaw nie pytam bo są bez zenzu
he, wiesz ja mam do wszelkich żywiołów podejście ostrożne. Narty czy decha z żaglem, moge doginać ile fabryka daje ale widziałem paru takich co im sie wydawało, że są niezniszczalni i teraz już 2 rok chodzą na rehabilitacje bo połamali to czy tamto. Wiec nie było warto.Fabiq pisze:zalezy od punktu patrzenia, postaram sie wkrotce przygotowac cos specjalnie dla ciebie tak na zachete
To samo z motorem, ja czuje respekt i nie boje sie powiedzieć, strach. Mam do kogo do domu wracać i to jest mój zawór bezpieczeństwa.
Ale gdybym na prostej, na torze, mógł odkręcić, to pewnie bym to zrobił.

Pozdrowiska znad urwiska.
Pawel
VEE-Four For ALL !!!!
-
- klepacz
- Kontakt:
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Aby jechać naprawde 3 paki to tylne koło musi się obracać jakieś 360 km/h tak duży jest uślisk tylnej gumy prędkość max w dużym stopniu zależy od nawierzchni i przyczepności tyłu przy licznikowych 300 to jest pewnie jakieś 270-280 

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
-
- klepacz
- Kontakt:
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
360, chyba nie az taak duzo.. Chyba ze przy mokrej nawierzchni ale wtedy raczej nikt 3 paczek nie lataPepe VFR pisze:Aby jechać naprawde 3 paki to tylne koło musi się obracać jakieś 360 km/h tak duży jest uślisk tylnej gumy prędkość max w dużym stopniu zależy od nawierzchni i przyczepności tyłu przy licznikowych 300 to jest pewnie jakieś 270-280

Rzeczywiscie uslizg jest spory ale obstawiam ze aby osiagnac 300 oponka musi robić za 330.. I tak sporo