jesienno-zimowe latanko podlaczac sie! :)
- maciek 800
- klepacz
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
ogladałem styki i moim zdaniem są "czyste" - ale nie zaszkodzi przelecieć papieremKrajan pisze:a może poprostu przeczyść styki przy akumulatorze.. taki dłuższy postój mógł zrobić swoje
To jest akumulator bezobsługowy, więc nie ma jak i co dolewać, chybaSOWA pisze:To jest dość prawdopodobne, ale aku i tak leży, to mu trzba dolać.

Jak jeżdziłem widziałem tą chmuręPawel pisze:Dzisiaj kolejne 100 km , połowa w deszczu, ale i tak fajnie bylo.
Rommi, mi aku padło tak paskudnie, te same objawy. Regulator ocalał, wiec bądź dobrej myśli.

I tak juz jestem wk..wiony - akumulator w tamtym sezonie kupiony już padł

Nie mam miernika ... nie mam ładowarki ... nic nie mam ...Pawel pisze:To nie pozostaje nic innego jak sprawdzic miernikiem napiecie w czasie pracy silnika

P.S.SOWA, nic nie dostałem od Ciebie na pw.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Kusząca propozycjaJacko pisze:Rommi, ja mam wszystko o czym piszesz więc dawaj do mnie.
Zanim się aku podładuję to wywalimy parę browców i już Ci złość przejdzie

I tak w końcu muszę kupić sobie ładowarę (juz patrzylem Oxforda na necie). Tylko juszcze miernik - ten to pewnie drogi jak cholera, co ? Jeśli chodzi o miernik to na co zwracać uwagę? - po za ceną

Prądu mu trzeba dolać, prądu!!!rommi pisze:To jest akumulator bezobsługowy, więc nie ma jak i co dolewać, chyba
Moje pw do ciebie wciąż kwitnie w "do wysłania", a inne pw dochodzą. Nie wiem czemu nie dostajesz. Sprawdź jeszcze raz. Wysyłam ci sms'a bo jest późno i dziś już nie będę dzwonił. A może jednak zadzwonię...
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ja dziś sieprzeleciałem sprzecikiem, odbierałem ja z serwisu. Wymienili mi łozysko w głowce ramy, uszczelniacze, żarówki w zegarach i...... zapodali przelocika. Pięknie to ryczy
i jak się przekręci manetkę to ogniem pluje
nareszcie moje 24 ma wydech 4 w 1
Cudnie sieleciało do domu, tylko mi szybka zamarzać zaczęła w kasku 

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
-
- klepacz
- Kontakt:
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Kurna Seba co ty potolisz??? Nie zdaje sie, bo jeżdżąc na moto nie może Ci siezdawać tylko tak jest, a jeśli chodzi o klimat to mamy mniej opadów niż na południu. Wystarczy spojerzeć na pogodę w telewizorku i masz odpowiedźseba_VF750FR pisze:mu sie zdaje ze sie fajnie jezdzi

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI