Co robi Fabiq??

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » czw 07 cze 2007, 23:57

Fabiq pisze:a Daniel VTS super wyglada w nowym kombi , wszystkie dupeczki sie slinily
a jak puszkarze się gapią :lol . Wyróżnia się z tłumu co by nie gadać :hooray Winkle mjut normalnie. Od Biskupca do Bart jest bosko, winkiel winklem winkla pogania :biggrin
gość pisze:A na 5 tylnych gum/sezon stać cie?
pięc gum to ja za 100 kupuję. a za taką kasę to ja sobie mogę pojechać do połowy polski a nie do Włoch np. więc porównaia tu nie ma żadnego :twisted:
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 08 cze 2007, 10:55

Fabiq pisze:jaka tam biedna, tego sprzetu zadne nawet usilne palowanie nie rusza, nawet raz oleju nie dolalem :) widac ze zadbana hyhy,
hahaha rozwalasz mnie Fabiq...zaraz jeszcze napiszesz ,że takie pałowanie to lepsze zło dla sprzęta niż normalna jazda...wtedy sprzęt dopiero dostaje w d... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Daniel - damska część forum prosi o foty w nowym kombi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » pt 08 cze 2007, 17:06

Widzisz Gościu.Nasz Kolega chce Cię zaprosić do siebie żeby Ci pokazać co potrafi Twój motocykl bo może chcesz zobaczyć.Pisałem kiedyś ,że nie jednym może Cię zaskoczyć.Np. jest bardzo przyjacielsko ustosunkowany jak widać nawet do kogoś kto Go obraził.

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 08 cze 2007, 17:11

MadziX pisze:Daniel - damska część forum prosi o foty w nowym kombi
na poważnie czy sie zgrywasz??? 8)

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 08 cze 2007, 17:14

na poważnie....! zapodawaj tutaj szybciutko fotki w nowym kombi ! :biggrin :hooray
Obrazek

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 08 cze 2007, 17:20

MadziX pisze:na poważnie....! zapodawaj tutaj szybciutko fotki w nowym kombi !
nie mam jako takich fot. jak zrobie to zapodam :razz:

DIDI

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » pt 08 cze 2007, 19:56

oki :) fajnie
Obrazek

Awatar użytkownika
Fabiq
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Fabiq » pt 08 cze 2007, 20:31

MadziX pisze:zaraz jeszcze napiszesz ,że takie pałowanie to lepsze zło dla sprzęta niż normalna jazda
najgorsze co moze spotkac moj sprzet to pusty zbiornik i stanie w garazu, ale to chyba kazdego problem :/
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: MadziX » sob 09 cze 2007, 11:41

pewnie,że tak..jak to mówili zawsze na konserwacji zabytków " nieużywane zawsze bardziej się niszczy i szybciej starzeje " :lol:

btw.kazdy robi ze swoim sprzętem co chce, a się droczę tylko... ;-)
( np czasem mam taki dzień i jeżdzę na "kwadratowo" i 80km/h i to moja sprawa, a jak się komuś nie podoba to niech się nie patrzy :evil ):razz:
Obrazek

go¶æ

Post autor: go¶æ » pn 11 cze 2007, 17:56

"pięc gum to ja za 100 kupuję. a za taką kasę to ja sobie mogę pojechać do połowy polski a nie do Włoch np. więc porównaia tu nie ma żadnego"

Za 100 zeta to możesz kupić 5 gum marki Unimil a reszte - 90zeta przeznaczyć na dziewczyne (możesz interpretować to dowolnie).
W takim razie nie dziwię sie, że te gumy nadają sie tylko do palenia a nie jazdy.

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » pn 11 cze 2007, 18:18

Ale ty jesteś zadziorny gościu.Nic nie trybisz ale to twój problem.Pyrkaj se swoją maszyną i szerokiej drogi.Nie wnikaj za ile co kto kupuje bo to nie twój interes ale widzę ,że twój problem.Załóż może swoje forum i se tam gnieć takie dyrdymały do woli.Przecież było napisane że jak se chce palić to se będzie palił.Czy to takie skomplikowane?Jak byś poczytał to forum dokładniej to byś przeczytał ,że nasz kolega chciałby polatać po Brazylii ale nie każdemu kasa przychodzi lekko więc w tym roku pewnie nie pojedzie.Jak będzie mnie stać to mu dam na taki wyjazd bo to jest zajebisty gość a Ty jak się nudzisz i tak tu se piszesz żeby zabłysnąć to lepiej czep się dyszla i se pokopytkuj.
Szerokiej drogi przy tym dyszlowaniu :razz2

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pn 11 cze 2007, 21:09

A ja choć ponoć znany jestem z cierpliwości na tym forum, to tym razem za Hubertem pójdę i powiem tak: Widzę możliwości trzy. Albo jesteś którymś z nas i zabawę sobie robisz wodząc wszystkich na pokuszenie, zwłaszcza Huberta, który - jak go znam - myśli nieco więcej niż pisze i z wielkim, niewyobrażalnym wręcz trudem hamuje się gryząc język do krwi, albo jesteś moim kumplem i również dla zabawy się droczysz, bo Mirek od Africi to wesoły koleś, albo wreszcie jesteś zapętlonym mieszkańcem ronda w smutnej dzielnicy, który schował się za słupek od drogowskazu, bo albo jest brzydki, albo ma płaskostopie albo nie dosięga do klawisza enter by zatwierdzić chęć przedstawienia się, marzącym o piaskach Maroka czy Mauretanii i sfrustrowanym brakiem spełnienia marzeń. Mnie na przykład jara Księżyc. Czy przez to jestem lepszy od innych. W naszym gronie jest sporo wspaniałych ludzi, którzy podobnie jak ty o czymś marzą i na tych marzeniach poprzestają, bo brak czegoś tam nie pozwala im na realizację pragnień. Ale dają się lubić i nie zaczepiają na ulicy innych by obwinić ich za swoje troski. Kiedyś z chłopakami dzwoniliśmy do drzwi sąsiadów i zanim otworzyli zwiewaliśmy. Wydawało się nam to takie zabawne. Ale to było dawno. Wtedy spod tych drzwi biegliśmy wprost do piaskownicy. Dziś pijemy piwo w PUBIE U MADZIXA i dla ciebie też tam mamy miejsce, ale ty wolisz strzelać do nas z procy i do tego z tyłu. Może jeśli nie chcesz sie przyłączyć to nie przeszkadzaj. Tu jest fajnie i jak mawia admirał mors nie trza psuć.

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: wasyl » pn 11 cze 2007, 22:40

SOWA,

Zawsze można pogada z Panem gościem.

Przecie człowiekiem dialogu jestem, lecz przecie ja gadać nie lubię.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: DIDI » pn 11 cze 2007, 23:18

Powiem krótko. Gośc cwaniaka rżnie i tyle. Niech pali gumę!!! CO ja gadam :silent Przecież nie umie i zazdrosci Fabiqowi :lol

DIDI

Awatar użytkownika
roads
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: roads » wt 12 cze 2007, 00:09

Dobra Panowie Wasyl z zoo poczekajmy, Daniel Ty też poczekaj, Sowa w ciętej i błyskotliwej jak i inteligentnej riposcie zaprosił naszego Gościa do naszego grona znaczy Gościu wypijesz z nami brwara i przestaniesz czy trza Cię potraktować, tak jak na razie tylko jednego z giełdy ?
Ostatnio zmieniony wt 12 cze 2007, 10:55 przez roads, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ