Motocykl - destruktywne hobby ?

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: orzyl » pn 15 cze 2009, 11:45

destruktywna ? pij mleko, też detruktywne ;D
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej
województwo: mazowieckie

Post autor: MC_Hammer » pn 15 cze 2009, 12:06

orzyl pisze:destruktywna ? pij mleko, też detruktywne ;D
Napisałem to co uważam, destrukcja może mieć różne oblicza i "ramy" .
Jest również szeroko pojętym tematem :razz:

Jak masz inne zdanie opij się mleka i zagryź kiszonym :lol:

khan
teksciarz
teksciarz

Post autor: khan » pn 15 cze 2009, 18:29

Pytanie:
Jeżeli to takie destruktywne, to jak to możliwe że namiętnie na moto śmigało wielu przed nami (tyle pokoleń to przerabiało) i jakoś żyją ?

Dziś widziałem jak Koleś (kolarz) opieprzał takiego starszego gościa,że mu drogę zajechał autem i mało nie zaliczył gleby.
Dobrze,że się nic nie stało,bo jazda na rowerze też by okazała się destruktywna.

Awatar użytkownika
polik-80
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: polik-80 » pn 15 cze 2009, 22:50

a ja uważam że SEX w dzisiejszych czasach też jest niebezpieczy (choroby, alimenty...) a wszyscy lubią ;-) -tak kiedyś odpowiedziałem jednemu który twierdził że jazda na chulajnodze jest niebezpieczna :mrgreen:
:arrow: natomiast gdy jeden kumpel przyczepił się do mnie po wypadku i rzekł ... Paweł palisz, rozwalasz się na motorze ty raz dwa nogi wyciągniesz... ja mu odpowiedziałem ...Rafciu ty za to nie pijesz, nie palisz, na moto nie latasz, stresującej baby nie masz ty chcesz chyba zdrowo umrzeć... na to mój drógi kumpel dodał ...no a Paweł chce umrzeć szczęśliwy... i mimo że umierać nie mam zamiaru to mu przytaknąłem i się wszyscy śmialiśmi się do rozpuchu :mrgreen:
-=życie to nie je bajka, życie to je legenda=-

ODPOWIEDZ