veeefour pisze:Reasumujac co by juz nie przedluzac bo kolega ewidentinie ma rozowe okulary od KTM i nie wiem co robi na forum Hondy
Długo się zastanawiałem czy i co odpisać, a i czasu było mało bo była organizacja CZD (nie za dużo zrobiłem, ale się starałem, a no i byłem pomimo że mam KTM'a

)
Jestem tu na forum ponieważ poznałem tu wielu przyjaciół (prawdziwych) nie segregujących jak Ty Honda i reszta świata, z którymi uwielbiam wspólnie kręcić km'y (choć czasami zobowiązania nie pozwalają na tyle ile by się chciało), wielu z nich już nie jeżdżą nawet Hondą, ba nie mają już motocykli i też tu są

, a na kolegę trzeba sobie zasłużyć
P.S. moje okulary:
Moje okulary ;).JPG
veeefour pisze:wiec ten kto nie ma jednego i na drugim tylko siedzial na pewno mi pewnych rzeczy nie "wmowi"
Nie denerwuj się bo Ci włosy wypadną, jak dobrze przeczytasz co napisałem bez napinki, która u Ciebie wystąpiła to byś doczytał, że wypowiedziałem się na temat pozycji GT, a cała reszta w temacie silnika jest o SMT
AlbMax pisze:Na krótkie wypady jeżdzę Moto Guzzi Griso i są pozytywne wibracje no ale nie takie !!!
porównanie z silnikiem ustawionym w poprzek w momencie odkręcania wykorbienie silnika przechyla motocykl na jedną stronę ale masz racje z tą pozytywną wibracją! zgadzam się z tym.
veeefour pisze:Duze znaczenie w bolacych nadgarstkach ma regulacja zawieszenia.
zawieszenie może i masz rację, ale najważniejsze to nie trzymanie się kierownicy i utrzymywanie masy ciała na brzuchu. Trzymanie się kurczowe kierownicy powoduje efekt spawania główki rami przez co trzeba włożyć dużo siły w opanowanie motocykla, a i koło przednie nie ma takiej przyczepności jaką powinien mieć.
W sobotę podczas dojazdu i powrotu z każdych świateł power wheelie

co prawda nie umiem jak
PETER szacun dla niego po CZD postawił CBF 125 na koło

ale było fajnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.