To znowu ja!
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Szkoda gadać.. Wasyl, sorki że wczoraj nie pogadaliśmy, musiałem uciekać. Czasami się zastanawiam jakim to trzeba być skur>>>wysynem żeby w strachu przed mandatem, i zwyżką OC, po prostu uciec, zostawiając człowieka który sunie po asfalcie, który nie wiadomo czy przeżyje. Który może zginąć, bo nie udzielilono mu pierwszej pomocy przedmedycznej, nie zadzwoniono po karetkę.
Dla ilu złotówek, dla jakiego mandatu? Dla 300zł zrobić z siebie człowieka bez honoru, bez elementarnego człowieczeństwa?
Brak mi słów.
Dla ilu złotówek, dla jakiego mandatu? Dla 300zł zrobić z siebie człowieka bez honoru, bez elementarnego człowieczeństwa?
Brak mi słów.
Ostatnio zmieniony ndz 02 lis 2008, 09:15 przez JuNioR, łącznie zmieniany 1 raz.
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ppamula,
Jak leciałem to widziałem że spier....
ale numerów już nie widziałem-niestety.
Śiadkowie byli ale pan policjant powiedział nie ma sprawcy ani ofiar nie ma o czym rozmawiac.
Jak leciałem to widziałem że spier....
ale numerów już nie widziałem-niestety.
Śiadkowie byli ale pan policjant powiedział nie ma sprawcy ani ofiar nie ma o czym rozmawiac.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
pamiętasz auto ? cokolwiek co można byłoby uznać za znak rozpoznawczy sprawcy ? Ja wlasnie szykuje sie na wypad do 3miasta do pewnego Pana, wlasnie kołuje jego dane. fajnie nie ? a myślał, że wjeżdżając na motocyklistę na rondzie specjalnie pod dupę, spychanie go z drogi, pokazywanie znaków ostrzegawczych czyli "FUCK?" "I kill you srczysynu itp do mnie" no i oczywiście hamowanie mu ostro gdy jedzie za Nim mu przejdzie tak o .... otóż nie ..... zdjęcie zrobiło swoje i dane będą czem prędzej ..... szkoda Wasyl szkoda.....numery powiedziałyby wszystko i byłoby po sprawie.....spoko, mamy chwilę refleksji.
ps. wyprzedziłem go tylko jadąc drogą dwupasmową do ronda......jakieś 500m przed rondem, prędkości do 60km/h, ruch taki sobie, zero stanu zagrozenia na drodze.
ps. wyprzedziłem go tylko jadąc drogą dwupasmową do ronda......jakieś 500m przed rondem, prędkości do 60km/h, ruch taki sobie, zero stanu zagrozenia na drodze.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
-
- pisarz
- Imię: Krzysztof
Mówią,że w końcu musi być ten pierwszy razwasyl pisze:
...jest coś wyjątkowego w tym
Położyłem go na lewą stronę to pierwszy raz.

Żarty żartami ale dobrze,że jesteś cały Wasyl.Wracaj szybko do zdrowia.
Pozdrawiam.
P.S. Jeżdże bardzo dużo po mieście i co chwila napotykam na takich debili ale na szczęście unikam zawsze konfrontacji z puszką jak do tej pory,to znaczy niezupełnie bo jednemu na następnym skrzyżowaniu sklepałem dach pięścią tak że koles wcisnął gaz i odjechał na czerwonym