a na orzechówkę to Cię zapraszam w ramach rewanżu

hm, po pierwszym razie też mi się podobało... ale po drugim doszedłem do wniosku, że poza ogromną porcją, której przecietny człowiek nie jest w stanie pochłonąć na raz, nic rewelacyjnego w tych "góralskich" chatach nie ma. Po trzecim utwierdziłem się w tym, a po czwartej szansie, którą chciałem im dać, omijam takie miejsca szerokim łukiem. Takie sobie to jedzenie, osobiście nie polecam.artur82 pisze:polecam również, jako że jestem z Lublina miałem okazje nieraz się przekonać, że warto tu wstąpić na małe co niecoBohun pisze:za Lublinem w kierunku Wa-wy , karczma Bida
http://www.karczmabida.lublin.pl/
rewelacjaza kilka zl mozna sie najesc porzadnie i jedzonko pierwsza klasa jak dla mnie
W Giżycku wg mnie lepiej wejść do OMEGIPiternevada pisze: W Giżycku w centrum przy ewangelickim kościele [.....] restauracja Kuchnie Świata (zapiekane makarony są extra) za 20-25 zł można smacznie zjeść.
popieram. omega lepsza ale jest jeszcze "bar leśny" na wylotówce na Kętrzyn i tam też jest git.Dżambo pisze:W Giżycku wg mnie lepiej wejść do OMEGIPiternevada pisze: W Giżycku w centrum przy ewangelickim kościele [.....] restauracja Kuchnie Świata (zapiekane makarony są extra) za 20-25 zł można smacznie zjeść.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości