Patrz k.u.rwa w lusterka po raz setny.
- mack72
- klepacz
- Imię: MACIEJ
- województwo: podlaskie
- Kontakt:
....Dziś ogladałem na TVN Uwaga pirat i zatrzymali 2 gości jeden w mesiu 220 CL a drugi w Vito pomykali 202 km\h...nie słyszałem żeby ktoś robił z tego wielkie halo...a motocyklista to zaraz najlepiej zajebaćadam.ada pisze:ja myślałem , że dopiero w niedziele w TV będą wiadomości jak to źli motocykliści wariują po drogach a to już w w piątek cała Polska widziała jak dobroczynna policja zatrzymała "pirata" motocyklowego który jechał 201 km\h i już wszyscy którzy zajadą nam drogę są usprawiedliwieni bo " powstrzymali " samobójcę i mordercę w jednym

- Bragi
- teksciarz
- Imię: Michał
- Kontakt:
Są i to coraz ich więcej... Ja sie aż sam przestraszyłem jak mnie o włos koleś na kawce minął i pomiędzy autkami na łuku sypał pewnie z 1,4...mrf pisze:Nie no fakt faktem zdazaja sie debile na moto - ja np takiego dzisiaj mistrza prostej spotkalem na hynka jak mnie wyprzedzil przy 1.40 to tylko sie zakurzylo... samochody sie zaczely to zwolnil i sie za nimi wlokl
Ale co dziwne jak jechałem w korku pomiędzy puszkami to jak w Bruce Wszechmogącym mi sie alejka nagle zrobiła

Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Ja często śmigam w takim pasie z Lidla - odblaskowy, podobny do tego co mają policjanci na moto, tylko oni OIDP mają białe, ja mam oczojebny żółty.
Naprawdę baaardzo przyspiesza reakcję i prostuje puszkowników momentalnie. Polecam.
Naprawdę baaardzo przyspiesza reakcję i prostuje puszkowników momentalnie. Polecam.
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- dragoo
- klepacz
- Imię: Jarek
A tylko dlatego ze wszyscy myslą ze to policjant na hulajnodzeRadarro pisze:Ja często śmigam w takim pasie z Lidla - odblaskowy, podobny do tego co mają policjanci na moto, tylko oni OIDP mają białe, ja mam oczojebny żółty.

Masz racje.PETER pisze:Taka jest wiosna na moto przede wszystkim dziury w jezdni i gwałtowne manewry omijania niestety dla nas to może się skończyć bardzo źle warto myśleć i za siebie i za tego w puszce
Ale - cos mi sie zdaje,ze tych debili ostatnio jakby przybylo.
Tak czy inaczej,trzeba myslec i za innych,fakt.
Tak.mack72 pisze:....Dziś ogladałem na TVN Uwaga pirat i zatrzymali 2 gości jeden w mesiu 220 CL a drugi w Vito pomykali 202 km\h...nie słyszałem żeby ktoś robił z tego wielkie halo...a motocyklista to zaraz najlepiej zajebaćadam.ada pisze:ja myślałem , że dopiero w niedziele w TV będą wiadomości jak to źli motocykliści wariują po drogach a to już w w piątek cała Polska widziała jak dobroczynna policja zatrzymała "pirata" motocyklowego który jechał 201 km\h i już wszyscy którzy zajadą nam drogę są usprawiedliwieni bo " powstrzymali " samobójcę i mordercę w jednym
To sa jeszcze stare skojarzenia.
A chocby nawet starsi moze pamietaja "Dzikiego".
Z Brando.
Takimi filmami komuna karmila kiedys ludzi.
Banda zlych,dzikich motocyklistow najezdza miasto w imperialistycznej Ameryce.
Przekaz:
Nie ma to jak w bezpiecznym,komunistycznym raju

- brii
- pisarz
- Imię: Maciej
- województwo: śląskie
Ja niekiedy zarzucałem żółtą - puszki spierniczały zawsze jak mnie widziały - na 100% pierwsze ich skojarzenie to, że jedzie za nimi Policjant z drogówkidragoo pisze:A tylko dlatego ze wszyscy myslą ze to policjant na hulajnodzeRadarro pisze:Ja często śmigam w takim pasie z Lidla - odblaskowy, podobny do tego co mają policjanci na moto, tylko oni OIDP mają białe, ja mam oczojebny żółty.
Naprawdę baaardzo przyspiesza reakcję i prostuje puszkowników momentalnie. Polecam.![]()

Taka kamizelka to dobra sprawa - odbija dużo światła, jest kontrastowa, nawet ludzie z kiepskim wzrokiem (nie oszukujmy się - to przeważająca większość) o niebo szybciej zauważają ten charakterystyczny kolor.
Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- przem09
- zadomowiony
Bez kamizelki pomimo ze oczo... to sie tez nie ruszam... Nawet mojego plecaczka do niej troche sila przymusilem... Mam taka z paskami taka troche a la policja..le pierwsza reakcja juz nie raz mialem ze jak widza w lusterku kamizelke to od razu zjazd do prawej i zgodnie z przepisami:) A swoja droga jak kiedys wczesnym rankiem na trasie zatrzymalem sie o wschodzi i stanelismy przy motorze w tych kamizelkach robiac zdjecia wschodu akurat nad droga to wszytscy jechali zgodnie 60 choc z reguly tam jada duuzo wiecej. Chybanawet na cb puscili ze policja stoi bo ciezarowki tez sie ciagnely przepisowo.. wiec cos dziala:)