Nie ma już czerwonej niuni
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ruszali razem z naprzeciwka spod świateł, obaj na zielonym. Gostek w skodzie chcial się lewoskręcić i zamiast dojechac do końca podwójnej ciągłej (około 20 metrów) i dac w lewo 90stopni to po ruszeniu od razu przejechał obie ciągłe i walił Wasyla pasem pod prąd zamykając mu drogę. Wasyl uciekał na prawo, a ten dewiant nadal kontynuował zamykanie drogi. Niewiele brakowało , a Wasyl by go minął - zabrakło naprawdę niewiele. Wykutał mu w lewy reflektor czołowo, skasował pół fury, kaskiem rozbił szybę w locie i spadł koło drzwi kierowcy.
Oba pojazdy przodem pochłonęły bardzo dużą część energii.
Wasyl wstał, popatrzył na skasowaną furę i powiedział: "S(z)KODA FABIA".
Kolizja nastąpiła na pasie Wasyla, skodzie brakowało jeszcze trzech metrów do końca obu ciągłych, ślady Wasyla są wyłącznie na prawym pasie, a nie np na sąsiednim czy z linii pomiędzy pasami, auto stało pod prąd na nie swoim pasie, byli świadkowie, ktorzy taką wersję widzieli.
Gostek próbował ściemniać, ze Wasyl wyskoczył zza samochodów, wyprzedzał na skrzyżowaniu oczywiście dzidował, ale rozmawiałem z policjantem - rozsądny facet. Wasyl mu się spodobał. Myślę i mam nadzieję, ze nie będzie problemu z orzekaniem kto zawinił.
Niestety policja nie chciała wydać mi motocykla, odholowali go na parking policyjny.
Ale jest tu pewien aspekt, który na gorąco powinniśmy przedyskutować.
WASYL MUSI ZROBIĆ... SAMI WIECIE CO I TO TERAZ JEST NA PEWNO NASZA WSPÓLNA SPRAWA. I NIE MA TO TAMTO.
NIE WSIĄDZIE NA NIC CO MA JAKIKOLWIEK NAPĘD INNY NIŻ NOŻNY DOPÓKI...
KTO JEST ZA? WPISUJCIE SIĘ:
1. mors
2.
a tearz cierp chłopie, wracaj do zdrowia jak najszybciej i... na egzamin
Oba pojazdy przodem pochłonęły bardzo dużą część energii.
Wasyl wstał, popatrzył na skasowaną furę i powiedział: "S(z)KODA FABIA".
Kolizja nastąpiła na pasie Wasyla, skodzie brakowało jeszcze trzech metrów do końca obu ciągłych, ślady Wasyla są wyłącznie na prawym pasie, a nie np na sąsiednim czy z linii pomiędzy pasami, auto stało pod prąd na nie swoim pasie, byli świadkowie, ktorzy taką wersję widzieli.
Gostek próbował ściemniać, ze Wasyl wyskoczył zza samochodów, wyprzedzał na skrzyżowaniu oczywiście dzidował, ale rozmawiałem z policjantem - rozsądny facet. Wasyl mu się spodobał. Myślę i mam nadzieję, ze nie będzie problemu z orzekaniem kto zawinił.
Niestety policja nie chciała wydać mi motocykla, odholowali go na parking policyjny.
Ale jest tu pewien aspekt, który na gorąco powinniśmy przedyskutować.
WASYL MUSI ZROBIĆ... SAMI WIECIE CO I TO TERAZ JEST NA PEWNO NASZA WSPÓLNA SPRAWA. I NIE MA TO TAMTO.
KTO JEST ZA? WPISUJCIE SIĘ:
1. mors

2.
a tearz cierp chłopie, wracaj do zdrowia jak najszybciej i... na egzamin
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Widzę że ludzi do skopania mi du... nazbieraliście,gorzej ze sprzętem.
Jak w Sulejowie będzie ze 30 chłopa to przyjadę - bo inaczej nie ma po co!(i tak nie dacie rady)
Jak w Sulejowie będzie ze 30 chłopa to przyjadę - bo inaczej nie ma po co!(i tak nie dacie rady)
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
1. mors
2. Ruda
3. Krissek (to Ty nie masz ... o schesz kur..a jak Ci ... będę szybszy od Sowy)
4. Robin[/quote]
5. KolczyK - bez gadania
2. Ruda
3. Krissek (to Ty nie masz ... o schesz kur..a jak Ci ... będę szybszy od Sowy)
4. Robin[/quote]
5. KolczyK - bez gadania
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Na przedzie Morsa poslemy... Swojego szefa bic bedziesz?wasyl pisze:Widzę że ludzi do skopania mi du... nazbieraliście,gorzej ze sprzętem.

Co w zwiazku z taka sytuacja i odszkodowaniem z OC sprawcy?mors pisze:WASYL MUSI ZROBIĆ... SAMI WIECIE CO I TO TERAZ JEST NA PEWNO NASZA WSPÓLNA SPRAWA. I NIE MA TO TAMTO.
A Rh POSITIVE