R-K
Kur.......
- Ruda i Piotr
 - stary wyjadacz

- Imię: Kasia
 - województwo: pomorskie
 - Kontakt:

- szatan
 - klepacz

- Kontakt:

Oj brachu  
 co za sezon  
 Co te baby takie w chmurach tego lata ? Męzowie im wyjechali i chyba .j.b.n. są

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
						Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- Fabiq
 - klepacz

- Kontakt:

...jak ja nie lubie czytac takich postow to nawet nie wiecie, przykro mi ze taki pech cie znow przesladuje Wasylku, wiem tez jak bardzo jest sie bezsilnym w takiej sytuacji
jesli nie masz srodkow na odbudowanie do pelnej klasy swojego motocykla to moge pomoc, jutro skladam swojej cale plastyki, dzis powymienialem te lozyska w glowce i moge juz spokojnie zlozyc reszte gratow , stad oferuje moj zestaw tuningowy do VFR , przywiez moto do mnie a reszta juz sie zajme i za pare groszy bedziesz mogl znow smigac a z czasem pozakladasz plastyki, nie musze tez mowic ze wiekszosc rzeczy moge naprawic - klamki podnozki i wiele innych elementow aby motocykl znow byl jezdny jesli nie jest, podeslij mi jakies fotki uszkodzen

jesli nie masz srodkow na odbudowanie do pelnej klasy swojego motocykla to moge pomoc, jutro skladam swojej cale plastyki, dzis powymienialem te lozyska w glowce i moge juz spokojnie zlozyc reszte gratow , stad oferuje moj zestaw tuningowy do VFR , przywiez moto do mnie a reszta juz sie zajme i za pare groszy bedziesz mogl znow smigac a z czasem pozakladasz plastyki, nie musze tez mowic ze wiekszosc rzeczy moge naprawic - klamki podnozki i wiele innych elementow aby motocykl znow byl jezdny jesli nie jest, podeslij mi jakies fotki uszkodzen
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
						Ja jestem tego pewien. To byl Twoj ostatni moto-niefart AD 2007. No bo co do furvy nedzy, ile mozna? Co wcale nie znaczy ze nie bedziesz jezdzil i to dlatego bedziesz mial spokoj. Ku*wa, zycie... Wasylku, daj se spokoj na kwartal (choc bedzie bolalo za kazdym razem jak moto Cie bedzie mijac jakies, wiem bo mialem rok przerwy), odbij sie od finansowego dola, uporzadkuj SPRAWY, poklej plastiki a na jesieni znow bedzie pieknie. I jak to bedzie po takiej pauzie smakowac... jak seks po pol roku na poligonieJacko pisze:limit pecha po prostu już wyczerpałeś
Wrzuc info co Ci poszlo, moze ten i Ow znajdzie jakies graty co sie nadadza moze nie na miss VFR ale pozwola smigac... Ja mam chyba jakas konsolke podnozka kaprawa...
Pozdro i 3M sie!!!
- ppamula
 - stary wyjadacz

- Imię: Piotr
 - województwo: mazowieckie

Wasyl współczuje, naprawdę.
Swoją drogą nie rozumiem kobiety która z dzieckiem wchodzi na czerwone światła, nie rozumiem...
A poza tym to pamiętaj że jesteśmy z Tobą. I po prostu w najbliższym czasie będziesz się z nami spotykał jak ja, bez moto, czasem z kimś na plecaczek, czasem na katamaranie. Będzie ci łatwiej przetrwać.
Wiem co mówię.

Swoją drogą nie rozumiem kobiety która z dzieckiem wchodzi na czerwone światła, nie rozumiem...
A poza tym to pamiętaj że jesteśmy z Tobą. I po prostu w najbliższym czasie będziesz się z nami spotykał jak ja, bez moto, czasem z kimś na plecaczek, czasem na katamaranie. Będzie ci łatwiej przetrwać.
Wiem co mówię.
- musieli
 - pisarz

- Imię: Dariusz

Trzym się chłopie, wiem na świeżo jak to jest, a wydawało by się, ze na małej prędkości to raczej nic specjalnego nie powinno się stać... Oj żniwa wysokie w tym roku...

Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA
						- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

Wasyl, bez Ciebie impreza to nie impreza - wiesz.
Zdejmuję nakładkę i najwyżej wzorem SOWY zostawię Cię na jakiejś tankszteli - to dzwoń. I założycie wtedy z roads'em KLub Porzuconych.
A baba poszła w długą i tyle ją widzieli. Jak sobie o takich idiotyzmach pomyślę to już nie jestem przeciwko eutanazji. Brak mi słów. A nie - nie brak, jedmo słow znam. Tyle, ze długie .j.b.n..
A wiecie co by było jakby ją trafił? Jakiś mądry dziennikarzyna z TVNPOLSTA24 podał:
"I znów rozpędzony szaleniec na motocyklu potrącił na przejściu dla pieszych matkę z dzieckiem na ręku. Kiedy policja w końcu zrobi porządek z tymi wariatami na drogach w śmiercionośnych maszynach"
Założycie się?

Zdejmuję nakładkę i najwyżej wzorem SOWY zostawię Cię na jakiejś tankszteli - to dzwoń. I założycie wtedy z roads'em KLub Porzuconych.
A baba poszła w długą i tyle ją widzieli. Jak sobie o takich idiotyzmach pomyślę to już nie jestem przeciwko eutanazji. Brak mi słów. A nie - nie brak, jedmo słow znam. Tyle, ze długie .j.b.n..
A wiecie co by było jakby ją trafił? Jakiś mądry dziennikarzyna z TVNPOLSTA24 podał:
"I znów rozpędzony szaleniec na motocyklu potrącił na przejściu dla pieszych matkę z dzieckiem na ręku. Kiedy policja w końcu zrobi porządek z tymi wariatami na drogach w śmiercionośnych maszynach"
Założycie się?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- Bohun
 - klepacz

- Imię: Wiktor
 - Kontakt:

jak to poszła w drugą strone ???? Ty przycieleś glebę bo nie chciałeś jej uszkodzić i dziecka a ona uciekła ???? no nie no, krew mnie zalewa !  
co to za kraj ludzie, jejkuuu mam coraz większą motywację żeby się uczyć, i po studiach wyjechać z tego przemiłego kraju...
Współczuję, ale najważniejsze że nic Ci się nie stało !
a właśnie tak mi się przypomniało , ile razy wracam z Rzeszowa do domu, to mnie krew zalewa jak widzę drogę na odcinku jakieś 10 km za jarosławiem, połataną kamyczkami i to wszedzię, na srodku zakrętu tez ... no jakby tam ktoś jechał motocyklem i nie wiedział o tym, to gleba murowana !
 ja nie wiem, ze ktos pozwala zeby tak reperować drogę ! to jest tylko mozliwe w polsce ... a poznie w "TVNPOLSAT25" ktos by powiedzial: "motocyklista nie dostosował prędkości..."

co to za kraj ludzie, jejkuuu mam coraz większą motywację żeby się uczyć, i po studiach wyjechać z tego przemiłego kraju...
Współczuję, ale najważniejsze że nic Ci się nie stało !
a właśnie tak mi się przypomniało , ile razy wracam z Rzeszowa do domu, to mnie krew zalewa jak widzę drogę na odcinku jakieś 10 km za jarosławiem, połataną kamyczkami i to wszedzię, na srodku zakrętu tez ... no jakby tam ktoś jechał motocyklem i nie wiedział o tym, to gleba murowana !
- Heroinka :D
 - pisarz

- Kontakt: