Ja od 13:30 w domu. a właściwie już w pracy. Nie dojechałem na wieczorną pogadankę, ale wziąłem za i przeciw, co niektórych przepraszam, z którymi miałem tam porozmawiać.
Impreza wypas jak zawsze, nie żałuję ani jednego km dla tych dzieciaków, mam zjarane ręce od wożenia dzięki wszystkim.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
Bardzo Was wszystkich prosze o wrzucanie wszystkich materiałów (filmy/zdjecia) na FTP.
Utworzony jest folder 2012 z osobnym miejscem na fotki i filmy.
Obrobione filmy i zdjecia do katalogu GOTOWE.
Wiekszosc z Was ma dostep.
Dzięki wielkie za kolejną organizację DD w CZD jak zawsze było pełno roboty troszkę nerwów itd ale jak się później uśmiech małych dzieci to o tym wszystkim się zapomina robi się to nie ważne .
Jak co roku poprzeczka coraz wyżej
Ja niestety musiałem w Niedziele iść do pracy i kończę w środę więc niestety nie dam rady dziś pomóc
Jeszcze raz dzięki za dobrą robotę i jak to mówią do następnej takiej akcji
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
My w przyszłym roku znów będziemy. A i prawdą jest, że zadrościliśmy Łysemu/Shrekowi (może powinien być etatowym Shrekiem i zmienić nicka? ) tej maski. Nie było łatwo ukryć łez.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
http://www.youtube.com/watch?v=54hvs5QbzPY
Pełen szacun dla Łysolka i ekipy ASG.Trzy razy to oglądaliśmy z Anitą i za każdym razem leciały nam łzy jak grochy.
Z tego co pamiętam to ta dziewczynka na scenie śpiewała utwór W.Willas pt."Mamo".Ma ktoś może filmik z tego występu?
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"