a jak Pan gośc nie wie to Knight potwierdzi że rozpętałem 2 wojnę a to długa historia

hyhy , chodzilo wlasnie o to , ze nowa guma juz od kilku dni lezala w garazu i czekala na zalozenie jednak zal zdejmowac stara gume kiedy jeszcze w niej jest powietrze, generalnie gumy zmienia sie rzadko i tak samo rzadko jest okazja potrenowac palenie gumy - dlatego czekalem tylko na okazje zeby to zrobic gdzies blisko domu. Teraz mam ladna swieza gumke ktorej dlugo nie popalePiotrek B. pisze:Fabiq rozumiem że jutro sie widzimy w Wawie na bajzlu i szukamy gumy dla Ciebie
...do prawdziwego stuntera jeszcze mi duzo brakuje jednak wydaje mi sie ze troche przesadzasz, chcialbym zobaczyc co ty potrafisz zrobic ze swoja maszyna oprocz jazdy na wprost po pieknej autostradzie w szwecji. Tak prawde mowiac ja tez to potrafiegość pisze:Przeglądam to i dochodze do jednego wniosku - totalna amatorszczyzna
Widzisz dla jednych to glupota a dla innych podobnych mi prawdziwa jazda. Pomysl teraz po co masz motocykl?? Ja swoj z zamilowania do motocykli. Jazda motocyklem sprawia mi przyjemnosc. Nie kreci mnie pokonywanie granic predkosci jakie moge osiagnac ( nie mowiac juz o niebezpieczenstwie jakie to ze soba niesie ) bo tak prawde mowiac kazdy glupi to potrafi: isc do salonu kupic super mocna maszyne odnalezc kawalek prostej i odkrecic manete do oporu - 250- 300 - 320 ?? co w tym takiego super podniecajacego?? -ja nie wiem!? Co innego szybka jazda po porzadnych winklach , ktora tak faktycznie nie jest wcale szybka biorac pod uwage fakt ze predkosc 140 km/h jest osiagalna praktycznie dla kazdego , jednak wjechac w ladny winkiel i zlozyc sprzeta przy tej predkosci i wyjsc z niego to juz jest nie lada umiejetnosc. Podobnie ma sie sprawa w przypadku dobrze zrobionej jazdy na tylnym czy przednim kole - wymagania sa ogromne - nie wystarczy odkrecic manete - trzeba byc zzytym z maszyna i znac bardzo dobrze zarowno jej, jak i swoje mozliwosci. Pomysl tez przez chwile , ze tak prawde mowiac jazda na filmiku nie jest dla nikogo niebezpieczna i nie stwarza zagrozenia dla innych uzytkownikow czy kogokolwiek wkolo. Nie stwarza tez zagrozenia wlasnego zdrowia bo swoich umiejetnosci jestem w pelni pewien tak samo jak mozliwosci swojej maszyny ktora znam na wylot.gość pisze:Swoje lata masz i czymś tak idiotycznym zajmujesz sie. Lepiej zadbać o sprzęt i polecieć w daleką traskę, Hiszpania, Włochy, Szwajcaria a nie katować sprzęta.
Do wszystkich filmow jakie robie uzywam programu Ulead Media Studio Pro 7.0 , bardzo dlugo zajelo mi poznanie jego mozliwosci i tez dopiero w zime doszedlem do tego jak mozna zakryc rejestracje, a uzywam go juz od dawna. Niestety do efektu rozmycia wybranego elementu jeszcze nie doszedlem ale sciaga mi sie juz wersja 8 tego programu , byc moze tam o tym jakos latwiej pomysleli i wkoncu do tego jakas dojde. Samo zakrywanie jest bardzo pracochlonne i czasochlonne - trzeba miec cierpliwosc szachisty. Ten czarny kwadracik trzeba nalozyc na kazda klatke oddzielnie ( a jedna sekunda to 25 klatek ) niczym rysowanie na obrazku, jest pewne udogodnienie jednak jak sami widzicie efekt jest nie dokonca zadowalajacy.Radek pisze:Jak zamazałeś tablicę rejestracyjną w filmiku ?
tez takmysleHubert pisze:Pewnie nie jednym by Cię zaskoczył
ta guma to juz stary kartofel byl - jeszcze od moemntu kupienia sprzeta od PiotraPepe VFR pisze:No ta guma to szybko dokonała żywota
Swoją drogą to ten silnik musi mieć dżwięk bez tłumika
wasyl pisze:nie wyrażaj opinii na temat tego gościa
Piotrek B. pisze:i jak masz cos do Fabika to masz cos do nas
KolczyK pisze:więc nie obrażać Panie gość jak Piotrek mówi
roads pisze:Fabiq to nasz Owners i super gość więc z dala od niego gościu
Dzieki , dzieki dzieki chlopaki - jestescie mega!Daniel VTS pisze:a nie się wypowiada negatywnie na naszym forym, o naszym koledze
masz racje wyrazil swoje zdanie i kazdy na pewno to szanuje. Wydaje mi sie jednak , ze jesli sie o kims mowi negatywnie to trzeba miec ku temu podstawy i konkretne dowody. To calkiem tak jakbym mowil o jakims aktorze np. Boguslawie Linda, ze jest nie wychowany bo w "Psach" strasznie przeklina?!Janusz B. pisze:Nie przeginacie trochę? Człowiek się wypowiedział
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości