Zimowy Sezon 2007
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
Gacek pisze:He heTo jest to ,nie? Do kompletu brakuje jeszcze tłumika,ale to kwestia dni kiedy będzie w sprzęcie.Jeśli chodzi o sam kolor to nie do końca jest czarna - w pełnym słońcu ma inny odcień - sam zobacz.
hłe, hłe, RP-147P - PERL RASPBERRY BLACK - AD 1994 - jedyny słuszny politycznie

Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
Jacko!!! Czlowieku, cos Ci sie pali na dupie, zerknij tam predko! Jak "gdzie?", przeciez widze na fotce! To moglo sie zrobic od zimna, do dzis moze byc wielkie jak stodola i nabrzmiale jak problemy koalicji!Jacko pisze:i ja też pomykałem ja też
Chlopoki, dziewy tera pierony jezdzita, wilka dostanieta, sezon zajdzie a wy dupy bedzieta w miednicach moczyc! Ech, mlodziez...
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Dzięki Doyar że się martwiszdoyar pisze:Jacko!!! Czlowieku, cos Ci sie pali na dupie, zerknij tam predko!

[ Dodano: 2007-03-02, 17:23 ]
aaaaaaaaaaaaa właśnie wróciłem z moto-małego wypadu.
W dzień trochę padało u mnie ale musiałem już nadgarstkiem poćwiczyć na żywo a nie we śnie

Trzasnąłem 80 kilosów i troszkę mi lepiej.

Ba nawet całkiem dobrze

- Gacek
- pisarz
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Nie chodzi o mrozy czy deszcze,tylko o mycie moto.Po ostatniej przejażdżce cała Hondzia była w soli!!!!
Chcąc nie chcąc plastiki na bok i porządne mycie silnika i całej reszty.Musze namówić swoją młodą żeby ze swoimi kumpelkami umyły mi furke,od razu jakieś wybory miss mokrego podkoszulka i te sprawy,sesja i jak nic moja VFR-a będzie w Wampie

Ride or Die....
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Noo to wczoraj z Sową polataliśmy po wawce bylo miło gdyby nie...........Ford Mondeo z fotoradarem i kiepscy operatorzy kamery
, k......wa po premierze filmu wymianie papierków jeden z nich wyjechał z tekstem "wiem o co cho bo sam jestem motocyklistą", prawdopodbnie jeżdzi jako moto-mysz na białej 250 i dlatego postanowił upier.....lić dwóch na moto w tłumie puszek które tak jak my jechały ponad normę. No chyba że to z czystej zazdrości bo jego pewnie nie stać na motocykl. A co tam dzisiaj znowu jade na wisłostradę może zostanę gwiazdą filmową
wkońcu wniosłem opłatę na rozpoczęcie sezonu.
Sowa widziałeś jak ładnie wyglądają VFR-ki z tyłu w czasie jazdy?
teraz wiem co podziwiaja inni.

Sowa widziałeś jak ładnie wyglądają VFR-ki z tyłu w czasie jazdy?

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA