Chorwacja - tylko ja i moja Niunia

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
JuNioR
klepacz
klepacz
Imię: Przemek
Kontakt:

Post autor: JuNioR » pn 26 lip 2010, 18:50

binio pisze:Ale jak to jest z wlochami, oni na tych swoich motórach zapieprzali jak wariaci, nie boja sie psow?
Jeremy Clarkson kiedyś mówił że testował gdzies w latach 80tych bodajże Sierre Cosworth we włoszech. Jadąc ponad 200km/h trafił na patrol policji który do niego zamachał. Przestraszony zatrzymał się, a oni mu wyjaśnili że pokazywali żeby dał troche więcej do kotła bo sami są ciekawi ile pojedzie..

Fajny opis :) Gdzie poznałeś Novosybirsczankę? Magia Fecebooka ?:D

musick
Kontakt:

Post autor: musick » pn 26 lip 2010, 20:16

Nic tylko pozazdrościć. Albo bardzo kochasz motocykle, albo bardzo Cie ciągnęło do tej koleżanki :D

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » pn 26 lip 2010, 21:37

Junior - prawie ;) to efekt przyplywu checi naumienia sie jezyka rosyjskiego, zaczalem od podstaw (3 dni), potem wpadlem na pomysl znalezienia znajomych z Rosji no i jakby nie patrzec majac do wyboru rosjan i rosjanki wybralem te drugie :mrgreen:

Łysolek - nigdzie nie lece, pierwszy raz od 7 lat nie mam nawet kasy na paliwo, o jedzeniu nie wspominajac ;) pomijam fakt sierpniowej wyprawy na Ukraine do innej kolezanki (tak tak to tez efekt nauki rosyjskiego :mrgreen: ) i to, ze od chyba 14 sierpnia mam szkolenie na smiglakach

musick - w moim przypadku milosc do motocykli rowna jest milosci do kobiet ;)
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Brat_Ani
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Brat_Ani » śr 28 lip 2010, 12:26

Benio graty wyprawy :)
życie nie ch... zawsze jest twarde...

ODPOWIEDZ