Pierwszy szlif
- Mr.Exclusive
- pisarz 
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dzięki panowie za wsparcie 
Moto już prawie jak nowy - jedynie owiewki do lekkiej kosmetyki. Już poluje na nowy pług który najbardziej ucierpiał.
Dzisiaj wróciłem z warsztatu, trochę się narobiłem i trochę kasy włożyłem ale wszystko jest idealne!!
Już śmigam i cieszę się piękną pogodą
Robert nie przejmuj się VFR-ka jest w dobrych rękach będę o nią dbać lepiej niż o kobietę
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie !!
szerokości życzę

Moto już prawie jak nowy - jedynie owiewki do lekkiej kosmetyki. Już poluje na nowy pług który najbardziej ucierpiał.
Dzisiaj wróciłem z warsztatu, trochę się narobiłem i trochę kasy włożyłem ale wszystko jest idealne!!
Już śmigam i cieszę się piękną pogodą

Robert nie przejmuj się VFR-ka jest w dobrych rękach będę o nią dbać lepiej niż o kobietę

pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie !!
szerokości życzę
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~
						The most important thing is to be loyal~~
A ja wczoraj wyjechałem na miasto. Jadę spobie spokojnie, po lewej stronie zatrzymał się autobus na przystanku na przeciwnym pasie i zasłonił widoczność. Za autobusem droga podporządkowana. Ponieważ kiedyś leżałem na moto wyostrzyłem zmysły i zwolniłem (a jechałem i tak nie więcej niż 40 km/h). Nagle zza autobusu z tej drogi podporządkowanej ładuje się na mój pas samochód, tuż przed moje koła, nie patrząc czy coś jedzie. Ja po heblach, pisk opon, metr od gościa. Gdybym jechał normalnie i przepisowo mogło być ciepło. Nawet nie przeprosił, chociaż podjechałem do niego na skrzyżowaniu.
Trzeba uważać na patafianów.

Trzeba uważać na patafianów.
Fireball-dzisiaj mialem podobne spotkanie.
Z podporzadkowanej z mojej lewej wyjechalo samochod pod moje kola.Wymusil pierwszenstwo.
Stanal zreszta zaraz na stacji po paliwo.Z jego prawej zapukalem w szybe.Odkrecil niechetnie,po moim drugim czy trzecim pukaniu,zapytalem: dlaczego nie ustepujesz mi pierwszenstwa?Mruknal cos tylko.
Jestem pewien,ze potem opowie w domu jak to napadl go jakis motocyklista z zamiarem pobicia/zabicia 
   .
 .
Stad sie biora potem plotki.

Z podporzadkowanej z mojej lewej wyjechalo samochod pod moje kola.Wymusil pierwszenstwo.
Stanal zreszta zaraz na stacji po paliwo.Z jego prawej zapukalem w szybe.Odkrecil niechetnie,po moim drugim czy trzecim pukaniu,zapytalem: dlaczego nie ustepujesz mi pierwszenstwa?Mruknal cos tylko.
Jestem pewien,ze potem opowie w domu jak to napadl go jakis motocyklista z zamiarem pobicia/zabicia

.
 .Stad sie biora potem plotki.
- Bragi
- teksciarz 
- Imię: Michał
- Kontakt:
Niestety bardzo często zdarzają się takie przypadki jak opisuje Fireball i J43 i jedyna rada na to to przewidywać ruchy innych  Każdego obserwować i jechać tylko na pewnego
 Każdego obserwować i jechać tylko na pewnego  Ja od pewnego czasu na każdym skrzyżowaniu ze światłami jadąc na zielonym sprawdzam wszystkie kierunki czy coś nie jedzie.
 Ja od pewnego czasu na każdym skrzyżowaniu ze światłami jadąc na zielonym sprawdzam wszystkie kierunki czy coś nie jedzie.

Każdego obserwować i jechać tylko na pewnego
 Każdego obserwować i jechać tylko na pewnego  Ja od pewnego czasu na każdym skrzyżowaniu ze światłami jadąc na zielonym sprawdzam wszystkie kierunki czy coś nie jedzie.
 Ja od pewnego czasu na każdym skrzyżowaniu ze światłami jadąc na zielonym sprawdzam wszystkie kierunki czy coś nie jedzie.Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras