Pierwszy szlif

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
RALF
klepacz
klepacz
Imię: Rafał

Post autor: RALF » wt 07 kwie 2009, 21:28

najwazniejsze , że z Tobą wszystko ok motorek wypicujesz od nowa. :lol:
Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster

Awatar użytkownika
Mr.Exclusive
pisarz
pisarz
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: Mr.Exclusive » śr 08 kwie 2009, 23:11

Dzięki panowie za wsparcie :)
Moto już prawie jak nowy - jedynie owiewki do lekkiej kosmetyki. Już poluje na nowy pług który najbardziej ucierpiał.
Dzisiaj wróciłem z warsztatu, trochę się narobiłem i trochę kasy włożyłem ale wszystko jest idealne!!
Już śmigam i cieszę się piękną pogodą :)

Robert nie przejmuj się VFR-ka jest w dobrych rękach będę o nią dbać lepiej niż o kobietę :D
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na trasie !!
szerokości życzę
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~

Awatar użytkownika
Mariunio
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Mariunio » czw 09 kwie 2009, 01:55

No i widzisz co tak późno :smile:, ja pług od (po :sad: ) swojej sprzedałem za 50 zł.

Fireball

Post autor: Fireball » czw 09 kwie 2009, 09:34

A ja wczoraj wyjechałem na miasto. Jadę spobie spokojnie, po lewej stronie zatrzymał się autobus na przystanku na przeciwnym pasie i zasłonił widoczność. Za autobusem droga podporządkowana. Ponieważ kiedyś leżałem na moto wyostrzyłem zmysły i zwolniłem (a jechałem i tak nie więcej niż 40 km/h). Nagle zza autobusu z tej drogi podporządkowanej ładuje się na mój pas samochód, tuż przed moje koła, nie patrząc czy coś jedzie. Ja po heblach, pisk opon, metr od gościa. Gdybym jechał normalnie i przepisowo mogło być ciepło. Nawet nie przeprosił, chociaż podjechałem do niego na skrzyżowaniu.

Trzeba uważać na patafianów.

J43
pisarz
pisarz

Post autor: J43 » pt 10 kwie 2009, 11:44

Fireball-dzisiaj mialem podobne spotkanie.
Z podporzadkowanej z mojej lewej wyjechalo samochod pod moje kola.Wymusil pierwszenstwo.
Stanal zreszta zaraz na stacji po paliwo.Z jego prawej zapukalem w szybe.Odkrecil niechetnie,po moim drugim czy trzecim pukaniu,zapytalem: dlaczego nie ustepujesz mi pierwszenstwa?Mruknal cos tylko.
Jestem pewien,ze potem opowie w domu jak to napadl go jakis motocyklista z zamiarem pobicia/zabicia :mrgreen: :mrgreen: .
Stad sie biora potem plotki.

Awatar użytkownika
Bragi
teksciarz
teksciarz
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: Bragi » sob 11 kwie 2009, 00:22

Niestety bardzo często zdarzają się takie przypadki jak opisuje Fireball i J43 i jedyna rada na to to przewidywać ruchy innych :) Każdego obserwować i jechać tylko na pewnego :) Ja od pewnego czasu na każdym skrzyżowaniu ze światłami jadąc na zielonym sprawdzam wszystkie kierunki czy coś nie jedzie.
Chwila która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil... ['] Piotras

Awatar użytkownika
robert
teksciarz
teksciarz

Post autor: robert » sob 11 kwie 2009, 09:40

to fajnie smigaj i uwazaj na piasek pogoda jak do tej porz to bomba w Polsce
Robert

ODPOWIEDZ