nie znasz dnia ani godziny
-
- teksciarz
- Imię: Jakub
- Kontakt:
nie znasz dnia ani godziny
Dziś na drodze nr 32 z Zielonej Góry do Żar miałem wypadek samochodowy (sluzbowym Fiatem Panda, jechalem sam) spowodowany pęknietą (?) oponą, no w każdym razie nie było w niej za wiele powietrza. Lekka mżawka, zakręt w prawo i koniec z przyczepnością i kontrolą toru jazdy. Jedyne co udało mi się zrobić to wycelować w rów z prawej strony jezdni a nie w drzewa i samochody po lewej stronie. Jako, że droga była na nasypie to autko zdążyło obrócić sie na dach w powietrzu, w tej pozycji upadło na ziemie, odbiło sie i wylądowało na prawym boku w rowie. Jak tylko wszystko wokół przestało sie ruszać otworzyłem oczy i poruszałem ręką, noga i wygramoliłem sie przez drzwi od mojej strony.
O dziwo - nic mi sie nie stało, jeszcze bardziej niż ja dziwili sie świadkowie (kierowcy jadacy z naprzeciwka którzy się zatrzymali) oraz policja i assistance.
Tak więc po raz kolejny - strzeżmy się, chociaż niektórych sytuacji nie da sie przewidzieć a wtedy pozostaje liczyć na szczęście.
Pozdrowione
O dziwo - nic mi sie nie stało, jeszcze bardziej niż ja dziwili sie świadkowie (kierowcy jadacy z naprzeciwka którzy się zatrzymali) oraz policja i assistance.
Tak więc po raz kolejny - strzeżmy się, chociaż niektórych sytuacji nie da sie przewidzieć a wtedy pozostaje liczyć na szczęście.
Pozdrowione
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
don bardzo pozytywnie że piszesz, bardzo. uważajcie wszędzie
życie trochę za szybkiego nabrało rozpędu w dzisiejszych czasach 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Powiedział Kolczyk złożony w łuku przy 8.000 rpm, zbiwszy przed wejściem w zaktręt do piątki...[b]KolczyK[/b] pisze:życie trochę za szybkiego nabrało rozpędu w dzisiejszych czasach

Don Jakubo farta miałeś niezłego. I bardzo dobrze, że go miałeś. Ja też kilka razy miałem sporo szczęścia (2 razy jadąc jako pasażer wypadłem autem z zakrętu - oczywiście na prawą stronę i skończyłem raz w rowie, a raz na płocie z drewnianych bali i raz pierdyknął mnie samochód - jechałem wówczas na rowerze. Sytuacji "o włos" na moto, to już chyba żaden z nas nie zliczy...).
P.S. Odruchy "po" mamy te same - ręka, noga, nie ma krwi - jest Gitara!!

- bialy-murzyn
- klepacz
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
tylko nierazJanusz B. pisze:Powiedział Kolczyk złożony w łuku przy 8.000 rpm, zbiwszy przed wejściem w zaktręt do piątki..

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km