MAPA FOTORADARÓW W PL

Miałeś jakaś niezłą akcję i chcesz sie podzielić? Chcesz opowiedzieć o swojej wyprawie? Dawaj dawaj.
Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

MAPA FOTORADARÓW W PL

Post autor: KolczyK » czw 06 wrz 2007, 23:02

no heja Panie i Panowie, cykam piwko dla Was co by szczególnie radary Nas omijały i policjanty nie łapały. peace dla zmotoryzowanych polisjenów

oto mapka polski fotoradarowa, co byście wiedzieli gdzie co i jak:

http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/

i niech fotoradar będzie z Wami, nie przeciwko Wam

aveeeee :tts

w moim mieście widać każdy, zdjęcie, gdzie sieznajduje itp, a nawet znalazłem w Wejherowie puszkę znaczy "śmietnik" co zrobił fotke mojemu tatulowi :-)
Ostatnio zmieniony pt 14 mar 2008, 19:57 przez KolczyK, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 07 wrz 2007, 08:10

Ja cie ... to teraz już w ogóle się polatać nie da bez stresu. Życie rockersa do letkich nie należy. No ale nikt nie mówił, że będzie letko. :sad2 motoride: Na szczęście nie wszystkie widzą z tyłu. :twisted motoride:

Awatar użytkownika
dagon
teksciarz
teksciarz
Kontakt:

Post autor: dagon » wt 09 paź 2007, 09:30

ten w puznówce na trasie wawa - lublin 10 km przed garwolinem to chyba nie działa:) parę razy śmignąłem obok niego a do tej pory cisza:) chyba że za jakiś czas listonosz skoryguje moje obserwacje :mrgreen:

ODPOWIEDZ