.
   .Gdzie jest kebab? Fotorelacja z urlopu 2011 (SK,HU,RO,BG,TR)
- Damo 88
- klepacz 
Re: Gdzie jest kebab? Fotorelacja z urlopu 2011 (SK,HU,RO,BG
Ja również się Podpinam niezły opis i jeszcze lepsza wyprawa , Na przyszłość jak będziecie jechać do krajów takich jak turcja , gdzie higiena osobista jest na skraju ubóstwa zabierajcie ze sobą własne jedzenie   .
   .

.
   .Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .
						- PETER
- stary wyjadacz 
- Imię: PIOTR
Super opis i wyprawa  a i fajnie tak dziś powspominać LATO. Okazuje się ze świat jest mały i spotkać sie można wszędzie szkoda ze tak mało czau było w Egerszalok byłyby nocne polaków "rozmowy"
  a i fajnie tak dziś powspominać LATO. Okazuje się ze świat jest mały i spotkać sie można wszędzie szkoda ze tak mało czau było w Egerszalok byłyby nocne polaków "rozmowy"  

a i fajnie tak dziś powspominać LATO. Okazuje się ze świat jest mały i spotkać sie można wszędzie szkoda ze tak mało czau było w Egerszalok byłyby nocne polaków "rozmowy"

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
						- Buła
- klepacz 
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Gratuluję wyprawy  .
 .

.
 .Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- pawel_316
- teksciarz 
Dokładnie to samo pomyślałem jak zobaczyłem pierwszą fote, ale widać dała radęVFRKrzysztof pisze: .... ten kolega, który wybrał się w taką trasę na RC24 to musi mieć bezgraniczne zaufanie do swojej maszyny.

Fred - zajebista wyprawa, i że Twoja połowa się zdecydowała na tyle km

... Bezpieczeństwo ma Pierwszeństwo ...
						- marecki00
- zadomowiony 
ładnie ładnie, tez wybieramy sie z kumplem na podobną wyprawę także na pewno odezwe się z pytaniami co i jak na pw

O to jestem i będę spokojny. Robimy razem ok. 90% całego przebiegu w sezoniepawel_316 pisze:...i że Twoja połowa się zdecydowała na tyle km

Niestety są też tego skutki... odkąd mamy DLa, Ania po kilkunastu kilometrach prostej drogi zasypia i dopiero jak hamuje na światłach to puka kaskiem w mój kask "przepraszam Kochanie, przysnęło mi się"
Wrzucam fotki:
Link 1
Link 2 - od Krzyśka
- Fredka
- bywalec 
- Imię: Ania
- województwo: śląskie
... hmm... jak tak sobie  te zdjęcia oglądam, to nie mogę się doczekać tegorocznych wakacji...

A my Wam nie zazdrościmy, bo też sobie pojedziemy w te wakacje.  A tak poważnie to super wakacje i super opis, że o zdjęciach nie wspomnę. Gratki dla Ciebie i Anulki.
 A tak poważnie to super wakacje i super opis, że o zdjęciach nie wspomnę. Gratki dla Ciebie i Anulki.  

A tak poważnie to super wakacje i super opis, że o zdjęciach nie wspomnę. Gratki dla Ciebie i Anulki.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
						- maxym73
- teksciarz 
- Imię: Marcin
hmmm .  Super - fajnie się ogląda i wspomina . Niektóre zdjęcia myślałem że mi zapierniczyłeś   haha
  haha
/ byłem na podobnej wycieczce 3 lata temu/ ale polecam koniecznie następnym razem choć trochę zgłębić Turcję-warto

haha
  haha/ byłem na podobnej wycieczce 3 lata temu/ ale polecam koniecznie następnym razem choć trochę zgłębić Turcję-warto
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
						Teraz zaczyna się magia
- śliniak290
- klepacz 
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Bardzo zajefajne fotki , jest na czym zawiesić oko 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
						- GrzesiekBstok
- zadomowiony 
- Imię: Grzegorz
- województwo: podlaskie
fajna wyprawa 
1. jakie macie zestawy do cb ?
anteny widzę na kufrach na magnesie a jakie radia i zestawy słuchawkowe? alan 42 czy może coś innego?
2. z jakimi prędkościami jeździ się w takie trasy? raczej spokojnie, przestrzegając przepisów czy każdy odkręca ile wlezie?
3. do Turcji wybieram się na początku czerwca, tyle że służbowo i samolotem
zastanawiam się nad wypożyczeniem auta, ale wszędzie trafiam na info, że tam nikt nie patrzy na przepisy, jest "sajgon" i lepiej jeździć autobusem - stacjonujemy w Kusadasi, na jeden dzien do Izmiru, potem róbta co chceta
zmartwiliście mnie tymi problemami żołądkowymi

1. jakie macie zestawy do cb ?
anteny widzę na kufrach na magnesie a jakie radia i zestawy słuchawkowe? alan 42 czy może coś innego?
2. z jakimi prędkościami jeździ się w takie trasy? raczej spokojnie, przestrzegając przepisów czy każdy odkręca ile wlezie?
3. do Turcji wybieram się na początku czerwca, tyle że służbowo i samolotem
zastanawiam się nad wypożyczeniem auta, ale wszędzie trafiam na info, że tam nikt nie patrzy na przepisy, jest "sajgon" i lepiej jeździć autobusem - stacjonujemy w Kusadasi, na jeden dzien do Izmiru, potem róbta co chceta

zmartwiliście mnie tymi problemami żołądkowymi
VFR 800 FI, 2001
Astra G Caravan Z16XE, 2002
						Astra G Caravan Z16XE, 2002
Ja miałem / mam Alana 42 Multi z anteną President Iowa i zestaw słuchawkowy z mikrofonem do kasku. Koledzy te same radia i chyba podobne zestawy. Niestety już pod granicą PL-SK zamokły radia i potem już sobie darowaliśmy
Prędkości były różne. W mieście 50-70km/h, na drogach przelotowych miedzy miastami 90-120km/h a na autostradzie 140-160km/h. Generalnie to co na ograniczeniach + 20km/h
Te problemy żołądkowe jak nam powiedzieli miejscowi to taka przypadłość "białych z północy". Podobno to od morza i/lub ryb z niego

Prędkości były różne. W mieście 50-70km/h, na drogach przelotowych miedzy miastami 90-120km/h a na autostradzie 140-160km/h. Generalnie to co na ograniczeniach + 20km/h
Te problemy żołądkowe jak nam powiedzieli miejscowi to taka przypadłość "białych z północy". Podobno to od morza i/lub ryb z niego
- afro89
- bywalec 
- Imię: Krzysztof
Panowie dała radę bez żadnych większych problemów (Nie wytrzymał tylko mój stelaż robiony w garażu, ale wytrzymał nie jedną wyprawę i duże obiążenia). Zaliczyła rok wcześniej chorwację, w zeszłym turcję nawet i jest wszystko OK. Jestem bardzo zadowolony z tego moto, i nie mam zamiaru go zmieniać, a jak się coś wymyśli to bez żadnego wahania nią pojadę i to nie tylko raz a tak długo jak ja będę umiał. Kurcze muszę się szczerze przyznać że dawno już tu nie zaglądałem, i widzę że muszę to zmienić.pawel_316 pisze:Dokładnie to samo pomyślałem jak zobaczyłem pierwszą fote, ale widać dała radęVFRKrzysztof pisze: .... ten kolega, który wybrał się w taką trasę na RC24 to musi mieć bezgraniczne zaufanie do swojej maszyny.
Fred - zajebista wyprawa, i że Twoja połowa się zdecydowała na tyle km
 FRED czemu mnie nie poinformowałeś o relacji, naprawdę dobra robota. Powiem tyle dużo się nauczyliśmy od Freda, bywały czasami momenty załamki, ale wszystko bardzo miło się wspomina. FRED masz już jakieś plany na następne wakacje ?????????????
  FRED czemu mnie nie poinformowałeś o relacji, naprawdę dobra robota. Powiem tyle dużo się nauczyliśmy od Freda, bywały czasami momenty załamki, ale wszystko bardzo miło się wspomina. FRED masz już jakieś plany na następne wakacje ?????????????Re: Gdzie jest kebab? Fotorelacja z urlopu 2011 (SK,HU,RO,BG
hehe no myślałem że zaglądasz i przeczytasz relację. Teraz chcemy jechać do Norwegii w lipcu
Pozdro Krzysiek 

Pozdro Krzysiek

- afro89
- bywalec 
- Imię: Krzysztof
A planujesz może jakieś latanie na otwarcie sezonu w tym roku?? Bo bardzo chętnie bym z tobą pogadał, i może się też wybrał, kto wie.