Mi sie ostatnio upiekło tłumacząc, że śpieszę się bo ślub za pare dni, a Tyyyyle spraw na głowieszympson pisze:200zł + 2 pkt za jazdę pod prąd

Mi sie ostatnio upiekło tłumacząc, że śpieszę się bo ślub za pare dni, a Tyyyyle spraw na głowieszympson pisze:200zł + 2 pkt za jazdę pod prąd
Wydawało mi się, że od momentu wykroczeniappamula pisze:od momentu wpisania w kartotekę a nie od momentu zdjęcia.
W art. 42 ust. 3 Konstytucji stanowi się zasadę domniemania niewinności, tzn. że każdego uważa się za niewinnego, dopóki jego wina nie zostanie stwierdzona prawomocnym wyrokiem sądu.
Fazer72 pisze:No i dostałem dziś widokówkę![]()
Fotka z końca września 2010r
zrobiona ze śmietnika albo z gabażnika samochodu , bo w tym miejscu nigdy słupa nie było i nie ma do dziś
400PLN i 10 pktów
Świadectwo legalizacji urządzenia dołączone ale brak informacji o obudowie
jesli nic sie nie zmienilo to raczej nie moga ale niech sie wypowie prawnikFazer72 pisze:No i dostałem dziś widokówkę![]()
Fotka z końca września 2010r
zrobiona ze śmietnika albo z gabażnika samochodu , bo w tym miejscu nigdy słupa nie było i nie ma do dziś
400PLN i 10 pktów
Świadectwo legalizacji urządzenia dołączone ale brak informacji o obudowie
Moje pytanie brzmi ;
1) czy mogą przysłać fotkę 11 miesięcy od wykroczenia ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości