Wreszcie udało się opisać naszą przygodę z Rosją. Na pewno pomocna w pisaniu była dzisiejsza aura i ognista pocieszycielko 1/2 L ,a może i więcej
Zachęcam do przeczytania tym którzy nie maja w tym momencie nic innego / lepszego / do roboty.
Ja osobiście bardzo polecam ten kierunek.
http://sites.google.com/site/ucieczkimo ... rg-vi-2010
P.S.
VFR na tych drogach sprowiła się fantastycznie.
Foto relacja Petersburg- Katyń
- maxym73
- teksciarz
- Imię: Marcin
Foto relacja Petersburg- Katyń
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
za oknem sypie, zimno w ch** - dzieki Ci za ta relacje
wczoraj obejrzalem wszystkie odcinki Long Way Round na youtubie (jakby ktos nie widzial polecam!).
jedna uwaga - nie wiem czy byles na Krymie i znasz go ale jesli nie zmodyfikuj trase bo omijasz wiele atrakcji kosztem nudnych miejsc
To mnie rozwalilo:

jedna uwaga - nie wiem czy byles na Krymie i znasz go ale jesli nie zmodyfikuj trase bo omijasz wiele atrakcji kosztem nudnych miejsc

To mnie rozwalilo:
haha jak mowi stare przyslowie - jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie mai po chwili wskoczyliśmy w klapeczki i wpadliśmy do damskiej sauny, no dobra... męskiej

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- maxym73
- teksciarz
- Imię: Marcin
Ukraina wyjazd w drugą sobotę czerwca. Trochę się naczytałem na temat krymu / Binio między innymi Twoja relacja/ no i myslę że będzie warto.
Oczywiście wyprawa jest w trakcie planowania i każda sugestia jest mile widziana.
p.s
sauna i dźakuzi na promie była chyba damska , ale nam to zupełnie nie przeszkadzało / 1/2 dobrej bo Polskiej w dupi... i było ok/ jak sie potem okazało pomyliliśmy drzwi he,he
Polak potrafi
Oczywiście wyprawa jest w trakcie planowania i każda sugestia jest mile widziana.
p.s
sauna i dźakuzi na promie była chyba damska , ale nam to zupełnie nie przeszkadzało / 1/2 dobrej bo Polskiej w dupi... i było ok/ jak sie potem okazało pomyliliśmy drzwi he,he
Polak potrafi
Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo
Teraz zaczyna się magia
Teraz zaczyna się magia