woodstok 2010
- mobiand
- teksciarz
- Imię: Andrzej
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
woodstok 2010
hejka forumowicze, jesli byliscie na tegorocznym woodstok to podzielcie sie wrazeniami (fotki tez mile widziane) Ja byłem dzisiaj tzn. w niedziele pod wieczor, Jurek Owsiak prawie juz glos stracil ale jakos dawal rade hehe, niestety aparatu nie mialem wiec i fotek nie ma 

była VFR 750f rc36II 1996 a jest 1100xx, WFM M06 1962, WSK125 1979, Jawa 50
- grzegrzol
- pisarz
- Imię: grzegorz
I znów było zajebiście. Nam udało się dotrzeć już w środę więc w czwartek rano wraz z całym zlotem, z powodu znalezienia niewybuchu na polu namiotowym, musieliśmy się przenieść na teren fabryki. Rafał mówił, że w tym roku najwięcej motocykli na parku maszyn było w sobotę około 3 nad ranem (ponad 980). Szkoda, że Jelonek grał na sam koniec. Dał zajebisty koncert a ja ledwo miałem siły by ustać na nogach (i nawet byłem trzeźwy).
RZEŹNIK ZE SHROPSHIRE
- RafałVFR
- zadomowiony
- Imię: Rafał
- Kontakt:
Co by nie powiedzieć to nie da się ukryć że było bombowo
Jeszcze dochodzę do siebie...Jak człowiek idzie się przekimać na trzy,cztery godziny po dwudziestu dwóch,trzech godzinach to teraz trzeba nadrabiać
Jednak nigdy nie żałuję tego czasu...Na woodstock generalnie przyjeżdża stała ekipa więc fajnie spotkać często po całym roku nie widzenia tych samych ludzi...usiąść,pogadać,pobyć...
Ps:Pozdroffki dla Gacola,Oczka i Grzegrzola...dobrze było Was zobaczyć...
[ Dodano: 2010-08-04, 20:24 ]
Jeszcze drobny peesik
Było 1540 osób i 993 motocykle.

Ps:Pozdroffki dla Gacola,Oczka i Grzegrzola...dobrze było Was zobaczyć...
[ Dodano: 2010-08-04, 20:24 ]
Jeszcze drobny peesik