Rękawice
- Rozan
- klepacz
Rękawice
Cześc oVnersy
Muszę kupić sobie rękawice (póki co śmigałem w rękawicach kumpla, ale są na mnie za duże). Szukam czegoś do ok. 200zł, nie mogą być krótkie.
Ostatni temat dot. rękawic jest dość stary, więc pozwoliłem sobie w ten sposób odświeżyć...
Pozdrawiam,
Michał
Muszę kupić sobie rękawice (póki co śmigałem w rękawicach kumpla, ale są na mnie za duże). Szukam czegoś do ok. 200zł, nie mogą być krótkie.
Ostatni temat dot. rękawic jest dość stary, więc pozwoliłem sobie w ten sposób odświeżyć...
Pozdrawiam,
Michał
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Hej Michał,
Ja swoje kupiłem w Motonicie, nie pamietam jak się nazywają, ale ze skory, długie, za nadgarstek, z ochraniaczami z carbonu. Kosztowały coś około 150 zł. Nie jest to drożyzna i górna markowa półka, ale spełniają swoje zadanie.
Jedyne, co mi nie pasuje, to fakt, że bardzo łatwo przemakają na deszczu... ale podejrzewam, że każde wentylowane na palcach rękawice tak przemokną.
Zainteresuj się ich ofertą, coś fajnego znajdziesz.
Ja swoje kupiłem w Motonicie, nie pamietam jak się nazywają, ale ze skory, długie, za nadgarstek, z ochraniaczami z carbonu. Kosztowały coś około 150 zł. Nie jest to drożyzna i górna markowa półka, ale spełniają swoje zadanie.
Jedyne, co mi nie pasuje, to fakt, że bardzo łatwo przemakają na deszczu... ale podejrzewam, że każde wentylowane na palcach rękawice tak przemokną.
Zainteresuj się ich ofertą, coś fajnego znajdziesz.
Terror Mechanicznej Pomarańczy!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!
-
- pisarz
- Imię: Dawid
- województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
http://www.louis.de/_101a2be549f01ce90d ... _gr=201205
Mogę smialo polecic.
Mialem PRX-4 i jak dla mnie bomba. Na cieple dni jak znalazl, bo wentylacje maja calkiem calkiem. Przemoknac przemokna, ale na pewno nie od razu. Cena calkiem dobra, jakosc sprawdzona.
Pozdrawiam
Mogę smialo polecic.
Mialem PRX-4 i jak dla mnie bomba. Na cieple dni jak znalazl, bo wentylacje maja calkiem calkiem. Przemoknac przemokna, ale na pewno nie od razu. Cena calkiem dobra, jakosc sprawdzona.
Pozdrawiam
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Polecam allegro,wejdż na rękawice i zaznacz opcje cenową do 200 zeta i wyskoczą Ci modele,jak się któreś spodobają do daj linka,może ktoś będzie śmigał w takich i powie cos sensownego.
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Rozan
- klepacz
Może nie allegro, ale...
- RST Rift GL (link)
- Held Touring Five (link)
- RST Chikane (link)
Ciekawie wyglądają też Alpinestarsy SP-8 (link), ale 240zł... Przemówią one do mnie tylko w wypadku, w którym okaże się, że naprawdę warto, przy stosunku cena/jakość/komfort i wygoda.
Ktoś może coś więcej o nich?
Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi, zwłaszcza za tą, o RST Riftach
- RST Rift GL (link)
- Held Touring Five (link)
- RST Chikane (link)
Ciekawie wyglądają też Alpinestarsy SP-8 (link), ale 240zł... Przemówią one do mnie tylko w wypadku, w którym okaże się, że naprawdę warto, przy stosunku cena/jakość/komfort i wygoda.
Ktoś może coś więcej o nich?
Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi, zwłaszcza za tą, o RST Riftach
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Ja bym nie kupował rękawic przez internet. Przecież muszą być wygodne i dokładnie dopasowane do dłoni. Wolę iść do sklepu, zapłacić 20 zł więcej i mieć dobrze wybrane.
Uważaj też na allegro bo jest b. dużo podróbek (zwłaszcza Alpinestars). Ja ze swojej strony mógłbym Ci polecić rękawice Utika, w tej cenie naprawdę przyzwoita jakość.
Uważaj też na allegro bo jest b. dużo podróbek (zwłaszcza Alpinestars). Ja ze swojej strony mógłbym Ci polecić rękawice Utika, w tej cenie naprawdę przyzwoita jakość.
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Mnie tez interesuja:
- Held Touring Five
Moze ktos mial stycznosc? Chcialem je juz dopasc na zywo ale nie bylo na stanie no i do dzis nie mialem okazji ich pomacac na zywo
Mnie tylko zastanawia czy nie sa zbyt grube, takie bardziej zimowe bo takie troche wrazenie sprawiaja na zdjeciach.
Najtaniej sa chyba obecnie w moto-akcesoraich w promocji za 159pln
- Held Touring Five
Moze ktos mial stycznosc? Chcialem je juz dopasc na zywo ale nie bylo na stanie no i do dzis nie mialem okazji ich pomacac na zywo
Mnie tylko zastanawia czy nie sa zbyt grube, takie bardziej zimowe bo takie troche wrazenie sprawiaja na zdjeciach.
Najtaniej sa chyba obecnie w moto-akcesoraich w promocji za 159pln
- Rozan
- klepacz
Chłopaki, przede wszystkim - dziękuję za odzew
Rękawice oczywiście kupię w sklepie, ale nie chcę się naciąć i za moment walczyć z reklamacją (wiem, że zawsze się może coś zdarzyć...).
Chcę wiedzieć na jakie modele zwrócić uwagę, żeby sprzedawca mi nie sprzedał byle syfu, który zalega od stu lat na magazynie. A że rękawic wcześniej nie kupowałem jestem do nacięcia idealnym osobnikiem
Rękawice oczywiście kupię w sklepie, ale nie chcę się naciąć i za moment walczyć z reklamacją (wiem, że zawsze się może coś zdarzyć...).
Chcę wiedzieć na jakie modele zwrócić uwagę, żeby sprzedawca mi nie sprzedał byle syfu, który zalega od stu lat na magazynie. A że rękawic wcześniej nie kupowałem jestem do nacięcia idealnym osobnikiem
-
- teksciarz
Ja uważam, że bez mierzenia nie można kupować jakiegokolwiek elementu ubioru motocyklowego. Wszystko trzeba założyć, musi dobrze leżeć, nie cisnąć, nie uwierać i trzeba się w tym po prostu dobrze czuć. Poza tym są straszne różnice w rozmiarówkach jeśli chodzi o poszczególne firmy. Ostatnio kupowałem kask. W sklepie mierzyłem kilka modeli różnych firm w tym samym rozmiarze i każdy dosłownie miał inną wielkość. Taka sama sytuacja jest z innymi elementami ciuchów i akcesoriów.
Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )