SZUKAM SZYBY POLICYJNEJ dla wersji VFR800P POLICE
-
- Imię: Adrian
- Kontakt:
SZUKAM SZYBY POLICYJNEJ dla wersji VFR800P POLICE
WITAJCIE SZUKAM WSZĘDZIE NA GLOBIE ZIEMSKIM SZYBY POLICYJNEJ WERSJI VFR800P
JUZ MI RĘCE OPADAJĄ NIKT NIC NIE WIE
. CHCE SOBIE PRZEROBIĆ , A MOZE SPROFANOWAĆ JAK NIEKTÓRZY UZNAJĄ
HONDE VFR800 W TEJ BUDZIE NA TURYSTYKA JAK PAN EUROPEAN
LUB GOLDAS - oczywiście żartuje ... bo kto się kanarkiem urodził ....
CHCE WYGODNEJ POZYCJI W TRASIE NA MIASTO MAM CO INNEGO OD WIELU LAT -SUPER MOTO MILITARNE
SZUKAM TAKIEJ WYSOKIEJ SZYBY - mostek na kierownice to nie problem ...kierownica również . (Przynajmniej jak dla mnie ) .
Proszę o sensowne informacje . A nie teoretyzowanie . Co było by gdyby TNX .
JUZ MI RĘCE OPADAJĄ NIKT NIC NIE WIE
. CHCE SOBIE PRZEROBIĆ , A MOZE SPROFANOWAĆ JAK NIEKTÓRZY UZNAJĄ
HONDE VFR800 W TEJ BUDZIE NA TURYSTYKA JAK PAN EUROPEAN
LUB GOLDAS - oczywiście żartuje ... bo kto się kanarkiem urodził ....
CHCE WYGODNEJ POZYCJI W TRASIE NA MIASTO MAM CO INNEGO OD WIELU LAT -SUPER MOTO MILITARNE
SZUKAM TAKIEJ WYSOKIEJ SZYBY - mostek na kierownice to nie problem ...kierownica również . (Przynajmniej jak dla mnie ) .
Proszę o sensowne informacje . A nie teoretyzowanie . Co było by gdyby TNX .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr 12 maja 2010, 08:49 przez SQ9FCB, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Wybacz, ale wygląda to obrzydliwie. 
Nie lepiej coś takiego zamontować?:
http://www.sklep-motocyklowy.pl/szyba,m ... p4399.html
Dorwiesz taniej, trzeba poszukać. Wrzuciłem na szybko tylko żeby pokazać o co kaman.

Nie lepiej coś takiego zamontować?:
http://www.sklep-motocyklowy.pl/szyba,m ... p4399.html
Dorwiesz taniej, trzeba poszukać. Wrzuciłem na szybko tylko żeby pokazać o co kaman.
- Damo 88
- klepacz
Nie wygląda ładnie
A na poważnie jeżeli szukasz to zapewne nie znajdziesz musisz się wybrać z ''motyką do lasu''
Poszukaj na ebay osoby co zajmuje się handlem z tamtego regionu ... owiewki , ( plastiki ) spróbuj nawiązać kontakt np:@ ..,.. nr:
tel. lub jest osoba na forum co sprowadzała plastiki poszukaj , zapewne użyczy ci nr.
Jeśli dobrze pogadasz to wyślą ci cały taki motocykl

A na poważnie jeżeli szukasz to zapewne nie znajdziesz musisz się wybrać z ''motyką do lasu''
Poszukaj na ebay osoby co zajmuje się handlem z tamtego regionu ... owiewki , ( plastiki ) spróbuj nawiązać kontakt np:@ ..,.. nr:
tel. lub jest osoba na forum co sprowadzała plastiki poszukaj , zapewne użyczy ci nr.
Jeśli dobrze pogadasz to wyślą ci cały taki motocykl

-
- Imię: Adrian
- Kontakt:
[quote="Damo 88"]Nie wygląda ładnie
Spoko Szukam cały czas i w UK sa moi ludzie w Italii i w Kalifornii .. w Hong Kongu to kwestia czasu .. pytałem bo może ktoś w Polsce cos zgłębiał temat
Co do wygladu to nie o wyglądanie tu chodzi ... choć mnóstwo aktualnych "motocyklistów" uważa że to służy pod knajpe do lansu ... CAFERACERS ? ... VFR to turystyk a taki to GITturystyk
... SPOKO ..
Dawajcie znać jak coś
.. POZYCJA MEGA WYGODNA ..
kiedyś jeździłem VFR z kierownicą renthala od crossa przefajnie ... lekko duze ramie ale i tak troche nisko do wygodnej pozycji kowboja V4 ; ) ..
[ Dodano: 2010-06-30, 22:27 ]
http://www.podgorzanin.pl/VFR a tutaj dalej galeria kilkaset zdjec VFR wersji Policyjnej (turystycznej jak kto woli) ARTYKUL O POLICYJNYCH VFR I GALERIA

Spoko Szukam cały czas i w UK sa moi ludzie w Italii i w Kalifornii .. w Hong Kongu to kwestia czasu .. pytałem bo może ktoś w Polsce cos zgłębiał temat
Co do wygladu to nie o wyglądanie tu chodzi ... choć mnóstwo aktualnych "motocyklistów" uważa że to służy pod knajpe do lansu ... CAFERACERS ? ... VFR to turystyk a taki to GITturystyk

Dawajcie znać jak coś

kiedyś jeździłem VFR z kierownicą renthala od crossa przefajnie ... lekko duze ramie ale i tak troche nisko do wygodnej pozycji kowboja V4 ; ) ..
[ Dodano: 2010-06-30, 22:27 ]
http://www.podgorzanin.pl/VFR a tutaj dalej galeria kilkaset zdjec VFR wersji Policyjnej (turystycznej jak kto woli) ARTYKUL O POLICYJNYCH VFR I GALERIA