gdzie się szkolić z jazdy w warszawie

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
pączek

gdzie się szkolić z jazdy w warszawie

Post autor: pączek » czw 11 lut 2010, 23:43

Jestem początkujący i chciałbym tak naprawę nauczyć się solidnych podstaw i dobrych nawyków, jeżeli możecie kogoś polecić bądź sami moglibyście pomóc to bedzie super.
Pozdrowionka

maciekxxxx

Re: gdzie się szkolić z jazdy w warszawie

Post autor: maciekxxxx » pt 19 mar 2010, 19:58

[quote="pączek"]Jestem początkujący i chciałbym tak naprawę nauczyć się solidnych podstaw i dobrych nawyków, jeżeli możecie kogoś polecić bądź sami moglibyście pomóc to bedzie super.
Pozdrowionka[/quote]

PROMOTOR

Awatar użytkownika
DeVeDe
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: DeVeDe » pt 19 mar 2010, 20:34

to zalezy skad jestes... ja uczylem sie w perfekcie na modlinskiej... i bylem zadowolony :) prawko mialem w reku juz po 2,5 miesiaca od rozpoczecia kursu :)

adjar
klepacz
klepacz
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: adjar » sob 20 mar 2010, 12:53

Już było co najmniej jedno pytanie na forum - oj, nie szukamy... :)
Z tego co pamiętam głównie polecano Promotor albo Tomka Kulika (który zresztą z tego co wiem kiedyś "robił" w Promotorze).
Ja robiłem kurs u Kulika i polecam (no nie mam porównania, robiłem tylko tam, hehe :) ). http://www.kulikowisko.pl/

No, w 2,5 miecha prawko zrobić się da -ale prosto nie jest. Miesiąc na teorię (zawracanie d... w sumie, ale cóż :) ). Jazdy na upartego w 2 tygi da radę - jak są terminy. Jak nie - dłużej. Mi to zajęło chyba ok 3 tygodni - nie pamiętam dokładnie. No i czekanie na egzamin - a tutaj bywa różnie.

ODPOWIEDZ