czy Pomorze pomoże ??

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
jordan23
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

czy Pomorze pomoże ??

Post autor: jordan23 » wt 22 wrz 2009, 18:15

Witam Vszystkich !!! Poszukuję jakiegoś sklepu tudzież warsztatu w woj. Pomorskim , który wyceniłby mi wartość uszkodzonych elementów <podczas kolizji, nie z mojej winy przypominam :smile: > celem przedstawienia tego w PeZetjU , gdyż wycena szkody którą mi zaproponowali jest wg mnie zbyt niska i potrzebuję jakiegoś kwitku w postaci fakturki czy czegoś innego żeby przedstawić ubezpieczalni i utwierdzić ich w przekonaniu , że nie znajdę nigdzie plastików za 19470pln :shock: stąd tyż moja PROŚBA , będę dźwięczny za wszelkie informułki !!! Pozdraviać
V- Rulezzzz !!!! motoride:
Vfr Rulezz!!
..DUM SPIRO SPERO !!

Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz
województwo: pomorskie

Post autor: figaro » wt 22 wrz 2009, 19:53

Jordan popraw fonik w profilu.
Daj również adres; jutro po południu przed sumą, podjadę obejrzymy zwłoki. Może się coś wymyśli. :roll:
Najlepiej samemu sporządzić wykaz uszkodzonych elementów i wysłać go do np.: Pomira w Gdańsku celem wyceny.
Ja sam tak zrobiłem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

ODPOWIEDZ