Pomoc mechanik od samochodów potrzebny
- Robin
- pisarz
- Imię: Dariusz
Pomoc mechanik od samochodów potrzebny
Witam zamierzam kupić auto i w tym celu jadę 22 w piątek do Wawy i potrzebuje kogoś kto się zna i pomógł mi ocenić autko pod względem technicznym od strony silnika i zawieszenia auto to Honda Accord.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
-
- pisarz
- Imię: Piotr
jaki rok, jaki silnik? 1,8 benz?
mechanik pewnie się pozna, ale jak by co to rada- nie kupuj auta z jednym kompletem kluczyków(przeważnie są kombinowane) jak ma powyżej 10 lat i przebieg poniżej 170 tyś, to również podejrzane. sprawdź koniecznie zawiasy na drzwiach kierowcy (luzy porównaj z innymi drzwiami) i czy zamek otwiera się kluczykiem.
-taka tam rada
mechanik pewnie się pozna, ale jak by co to rada- nie kupuj auta z jednym kompletem kluczyków(przeważnie są kombinowane) jak ma powyżej 10 lat i przebieg poniżej 170 tyś, to również podejrzane. sprawdź koniecznie zawiasy na drzwiach kierowcy (luzy porównaj z innymi drzwiami) i czy zamek otwiera się kluczykiem.
-taka tam rada

BYLE DO PRZODU!
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Miping, ale zdażają się autka naprawdę co mają mało przejechane. Mój boss ma do sprzedania merca z 2004r i ma przejechane 38tyś ( a to tylko dlatego, że ja parę kilo zrobiłem)
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,