Nowy motor - wiem ze teraz nie czas i miejsce na radosc....
Nowy motor - wiem ze teraz nie czas i miejsce na radosc....
Wiem ze nie pora teraz na radosc ale wlasnie dostalem propozycje kupna nowego motoru.
Triumph street triple - bak do prostowania i kilka czesci do wymiany, generalnie czesci juz sa - koszt naprawy to ok 800 robocizna.
Kolor - biala perla i przebieg 400 mil (slownie: czterysta mil) jeszcze nie mial 1 przegladu.
Dzisiaj jade ogladac moto - i jak wszystko bedzie ok to w piatek wyjezdza do PL.
Co myslicie o takim moto?
PS. na VFR jeszcze przyjdzie czas - jak Bog da.....
Triumph street triple - bak do prostowania i kilka czesci do wymiany, generalnie czesci juz sa - koszt naprawy to ok 800 robocizna.
Kolor - biala perla i przebieg 400 mil (slownie: czterysta mil) jeszcze nie mial 1 przegladu.
Dzisiaj jade ogladac moto - i jak wszystko bedzie ok to w piatek wyjezdza do PL.
Co myslicie o takim moto?
PS. na VFR jeszcze przyjdzie czas - jak Bog da.....
- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt:
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Moto fajne, jednakże czeka Cię wymiana zbiornika na nowy.
Ogranicznikiem skrętu nie przejmuj sie nadto
, ani to ładne, ani widoczne.
Ogranicznikiem skrętu nie przejmuj sie nadto

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.