Uwaga na te opony
- gruber
- zadomowiony
- Imię: Jarosław
Uwaga na te opony
Gdyby komuś przyszedł do głowy pomysł zakupu tych opon z allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=539515851 , to stanowczo odradzam. Rysa która jest na tylniej oponie jest bardzo głęboka,praktycznie przez całą grubość bieżnika.
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Opony w ktorych stwierdzono wady fabryczne, niekoniecznie widoczne golym okiem np. jakas wada kordu monospiralnego itp. sa uszkadzane w widoczny sposob tak zeby nie dostaley sie na rynek. Slyszalem juz historie o kolesiach ktorzy mieli dostep do takich sztuk i probowali je opychac.gruber pisze:Wygląda to tak, jak gdyby ktoś celowo uszkodził tą oponę
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
Jeżeli jest tylko "praktycznie przez całą grubość bieżnika" ... to przecież nie ma znaczenia. Jeżeli nie jest głębiej niż wgłębienia w rzeźbie bieżnika to śmiało bym brał, byle by kord nie był uszkodzony, albo dziury zeby nie było, reszta i tak się zetrze.
Ale zakładam, że gruber widział te opony na żywo, to nie mam nic do dodania i mogę się z tym tylko zgodzić
Pozdrawiam
Ale zakładam, że gruber widział te opony na żywo, to nie mam nic do dodania i mogę się z tym tylko zgodzić

Pozdrawiam
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Jeśli chodzi o sprzedaż opon uszkodzonych w zeszłym roku była taka akcja gdzie sprzedawali na allegro nowe nieużywane opony które trzeba tylko zakołkować i można śmigać cieawi sie czy ci ludzie maja pojęcie jakimi konsekwencjami groziła jazda na takiej gumie
ludzka zachłanność nie zna granic
Ale tak na marginesie właśnie odebrałem nowiutkie DUNLOP QUALIFIER RR
i kosztowały mnie na allegro 870zł produkcja (2808) czyli funkiel nówki

Ale tak na marginesie właśnie odebrałem nowiutkie DUNLOP QUALIFIER RR

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Kurde już był kiedyś na forum temat o tym, nie chce mi się szukać. Jakiś koles sprzedawał opony z naprawdę ogromnymi kołkami, ponad 1 cm średnicy. Wszystko było dziurawione, ponieważ nie spełniało jakichś norm i na śmietnik, a jakiś inteligent to wziął i na allegro zaczął handlować tym dziadostwem.
Zadzwoniłem do niego, i najpierw grzecznie wypytałem, czemu takie są te opony, a jak zaczął mi kity wkręcać to tak go zjebałem że potem sam powiedział że nie zdawał sobie sprawy z tego co robi, jakoś tak chyba powiedział.
Debilizm trzeba tępić, bo ktoś może na tym ucierpieć.
Zadzwoniłem do niego, i najpierw grzecznie wypytałem, czemu takie są te opony, a jak zaczął mi kity wkręcać to tak go zjebałem że potem sam powiedział że nie zdawał sobie sprawy z tego co robi, jakoś tak chyba powiedział.
Debilizm trzeba tępić, bo ktoś może na tym ucierpieć.
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
To chyba ten temat viewtopic.php?t=4383
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."