Od jakiego rocznika lambda i katalizator??
-
- bywalec
- Imię: Piotrek
Od jakiego rocznika lambda i katalizator??
Mam pytanko od jakiego rocznika były montowane sonda lambda i katalizator spalin w RC46, i czy modele bez tych bajerów miały naklejane naklejki HECS3 na boku zadupka. Chodzi mi o 800FI.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
moja z Włoch, - sond brak, ale nei spotkałem się z rocznikiem 00 01 bez sond.
Ostatnio zmieniony wt 09 gru 2008, 02:30 przez KolczyK, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sylwio
- klepacz
- Imię: Sylwester
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ten drugi kraj oprucz Niemiec to Szwajcaria. Jeśli się nie mylę to rommi miał Vfrkę właśnie ze Szwajcarii. Poczytaj też ten temat viewtopic.php?t=3615
"A ty siej. A nuż coś wyrośnie. A ty - to, co wyrośnie - zbieraj. A ty czcij - co żyje radośnie, A ty szanuj to, co umiera..."
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
No to wklepukesz na tej stronie swoj numer VIN motocykla:
http://zsf-moto.com/index.php
i w czesciach szukasz jaki mial wydech, system sam wypluje odpowiedni obrazek z wydechem i sprawdzisz czy na obrazku masz kolektory z sondami lambda czy bez, w ten sposob bedziesz wiedzial czy w Twoim powinny byc czy nie i czy ta nalepka powinna byc czy nie... moze ktos zadupek dal nowy bo stary popekal przy stluczce, a ze nalepki byly to je zostawil?
ja w ten sposob sprawdzilem ze w jednej z ogladanych VFR byly wyminione kolektory bo wg. VIN mialybyc bez sond lamda, a zalozeny byly z sondami ktore nie byly wogole podlaczone
http://zsf-moto.com/index.php
i w czesciach szukasz jaki mial wydech, system sam wypluje odpowiedni obrazek z wydechem i sprawdzisz czy na obrazku masz kolektory z sondami lambda czy bez, w ten sposob bedziesz wiedzial czy w Twoim powinny byc czy nie i czy ta nalepka powinna byc czy nie... moze ktos zadupek dal nowy bo stary popekal przy stluczce, a ze nalepki byly to je zostawil?
ja w ten sposob sprawdzilem ze w jednej z ogladanych VFR byly wyminione kolektory bo wg. VIN mialybyc bez sond lamda, a zalozeny byly z sondami ktore nie byly wogole podlaczone
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
nie nie mam.motonita pisze:kolczyk a masz tą naklejke z boku zadupka ??
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km