Jaki tłumik do VFR rc36I 90'?
- Tobik
- zadomowiony
- Kontakt:
Jaki tłumik do VFR rc36I 90'?
Witam!
Być może pomału bedę się rozglądał za jakiś tłumikiem do swojej VFR. Chodzi mi o taki tłumik, zeby to był full przelotówka jakaś tylko taki hmm żeby robił hałas, ale bez przesady:D Fajnie, jakby nie trzeba było regulować przy tym gaźników pod ten tłumik. Macie coś godnego polecenia? no i taniego:/ choć oczywiscie zazwyczaj te dwie cechy nie idą ze sobą w parze.
Pozdrawiam.
Być może pomału bedę się rozglądał za jakiś tłumikiem do swojej VFR. Chodzi mi o taki tłumik, zeby to był full przelotówka jakaś tylko taki hmm żeby robił hałas, ale bez przesady:D Fajnie, jakby nie trzeba było regulować przy tym gaźników pod ten tłumik. Macie coś godnego polecenia? no i taniego:/ choć oczywiscie zazwyczaj te dwie cechy nie idą ze sobą w parze.
Pozdrawiam.
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Hmm,hałas powiadasz??? Miałem nie przelotówkę ixil-a a teraz mam karbonowego scorpiona przelot full,i co? Nic kolego, musisz usunąć tą puchę nad stopką centralną. Ja kupiłem kolektory od vfr 94 która tego już nie posiada i jest szatańsko
Potem byle jaka przelotówka i aż ciary po plecach idą
sama wymiana końcowego tłumika prawie nic nie daje.....może troszkę basu

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Różnice są widoczne na zdjęciach
Zamątowałem scorpiona i wypchałem moto dalej żeby sąsiadów nie ogłuszyć. Jak odpaliłem zaliczyłem mega focha
Troszkę lepiej ale nadal cicho i bez zadziora...
Wizualnie jest identyko, tylko wyjście na komin jest bez puszki
Udało mi się wyrwać za 90 zł z alegro i warto chłopaki poszukać.... Kiedyś widziałem cały ze stali nierdzewnej za 250 na alegro i do dziś żal mnie ściska jak pomyślę że tego nie kupiłem... Pozdro

Zamątowałem scorpiona i wypchałem moto dalej żeby sąsiadów nie ogłuszyć. Jak odpaliłem zaliczyłem mega focha

Wizualnie jest identyko, tylko wyjście na komin jest bez puszki

Udało mi się wyrwać za 90 zł z alegro i warto chłopaki poszukać.... Kiedyś widziałem cały ze stali nierdzewnej za 250 na alegro i do dziś żal mnie ściska jak pomyślę że tego nie kupiłem... Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- robsonic
- klepacz
- Kontakt:
Gienio pisze:Robsonic ja nie wiem o czym piszesz, bo wedlug mnie to wprowadzasz chlopaka w blad mowiac ze nie ma roznicy jak sie wymieni koncowke
Tobik roznica oczywiscie jest bo seryjny wydech w vfr jest cichutki i tylko gwizda, ja polecam MIG mialem go w RC36 a teraz mam w RC46, nie za cichy nie za glosny
GENIO a miałeś puszkę jak na tym zdjęciu??? U mnie nie ma różnicy właśnie przez tą puszkę... fakt że orginalnego nie miałem,bo wcześniej był exil bez przelotu. Mogę wrzucic film na you tube z terażniejszym wydechem, żadna rewelka... Dlatego kupiłem kolektory bez puszki
http://pl.youtube.com/watch?v=YXfxOVekzXo
To na starym kominie a jutro mogę wrzucić na nowym, może jest troszeczkę basu ale spodziewałem się że będzie dużo lepiej

Wiem czego szuka GACOL i ja też coś w ten deseń

TOBIK jeśli masz tą puszkę to sam zobaczysz.....

- alternatom
- pisarz
- Imię: tomek
- Kontakt: