koszty przerejstrowania moto
-
- teksciarz
- Kontakt:
koszty przerejstrowania moto
Czesc! Witam wszystkich fanow vfr-ek. Jestem SEBCIO. I mam do was pytanie.Chce kupic vfr ale w Polsce ciezko znalezc dobry sprzet i dlatego mysle kupic moto u naszych zachodnich sasiadow. Czy ktos wie jakie sa koszta przerejstrowania i co jest do tego potrzebne. Z gory dzieki. I wszystkich POZDRAWIAM!
-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
to ja Cie powitam i powiem ze istnieje taka opcja jak szukaj, warto tam poszukac bo podobne tematy juz byly:
viewtopic.php?t=2491&highlight=rejestracja
viewtopic.php?t=1256&highlight=rejestracja
viewtopic.php?t=27&highlight=rejestracja
i zapraszam do powitalni
viewtopic.php?t=2491&highlight=rejestracja
viewtopic.php?t=1256&highlight=rejestracja
viewtopic.php?t=27&highlight=rejestracja
i zapraszam do powitalni
-
- teksciarz
- Kontakt:
Napewno masz racje! ale jak cos mi sie podoba to kupe km ode mnie
A ze mieszkam przy granicy (niemieckiej 30km) to zawsze mam blizej. W Polsce za duzo kombinatorow a u szwabow jakos bezpieczniej. Nawet kumple mi tak radza. przyklad SUNIOK. czytales ten temat? ja mu wspolczuje i mam nadzieje ze odzyska kase za moto.

-
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Sebek ja jechalem jakis czas temu po kawasaki klr 650, jak jescze smigalem w enduro do Gryfina.
Od Płocka 420 km w jedna stronę, nie znałem moto, ale zawierzyłem kumplowi z forum. Najeździłem się i jeszcze sprzedalem z zyskiem
Nie ma reguły.
Miałem jechać do Krakowa po VFR 750 , ale dostałem u donjakuba po dobrej cenie z wawki
, Zrobiłem ponad 1000 km i powiem, że nie żałuję, a prawie nic nie sprawdziłem przy zakupie. 
Od Płocka 420 km w jedna stronę, nie znałem moto, ale zawierzyłem kumplowi z forum. Najeździłem się i jeszcze sprzedalem z zyskiem

Nie ma reguły.
Miałem jechać do Krakowa po VFR 750 , ale dostałem u donjakuba po dobrej cenie z wawki

- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
http://moto.allegro.pl/item488734003_ho ... c36ii.html
Tu jest naprzykład pewny sprzed od kolegi z forum przywieziony z Austrii i już zarejesrowany plus gratisy i możliwość dokupienia wydechu z dolotem.
Tu jest naprzykład pewny sprzed od kolegi z forum przywieziony z Austrii i już zarejesrowany plus gratisy i możliwość dokupienia wydechu z dolotem.
Jacek M.
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
ja swego czasu opisalem tez krok po kroku jak wygladalo to w moim wypadku, opis tutaj:
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=3688
moj post gdzies w polowie pierwszej strony tego temtu
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=3688
moj post gdzies w polowie pierwszej strony tego temtu