rozmiar pokrowca na rc46
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
rozmiar pokrowca na rc46
Jak w temaciie - moze ktos ostatnio kupował i wie jaki rozmiar będzie optymalny na 46-tkę?
Bo mój stary Louis sie rozleciał i musze nowy zakupić. A że stary pokrowiec był zdobyczny, to rozmiaru nie znam.
Pytanie dodatkowe - Jaka marka pokrowca? Macie jakies typy oprócz Louisa? jak z Oxfordem? Może coś innego, z grubszego materiału?
Moto stoi w garażu, pokrowiec do zabezpieczenia głównie przed kurzem. Louis był za mały, więc sie szybko porwał. Wystarczyło małe przerwanie i leciała dziura na całego.
Thx! Radek
Bo mój stary Louis sie rozleciał i musze nowy zakupić. A że stary pokrowiec był zdobyczny, to rozmiaru nie znam.
Pytanie dodatkowe - Jaka marka pokrowca? Macie jakies typy oprócz Louisa? jak z Oxfordem? Może coś innego, z grubszego materiału?
Moto stoi w garażu, pokrowiec do zabezpieczenia głównie przed kurzem. Louis był za mały, więc sie szybko porwał. Wystarczyło małe przerwanie i leciała dziura na całego.
Thx! Radek
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
ja uzytkuje oxford aquatex juz kilka miesiecy i musze powiedziec, ze sprawuje sie calkiem niezle. moto stoi na odkrytym parkingu wiec pokrowiec nie ma lekko. do tej pory przez kilka miesiecy nic sie z nim nie stalo. nie straszna mu rozgrzana rura, czy opady deszczu jak i ptaki, ktore sobie nie zaluja 
na vfrke idealny jest rozmiar M pod warunkiem, ze nie masz topcase'a. ja mam kuferek dlatego kupilem sobie rozmiar L (chopper). jest ciut za szeroki, ale okrywa prawie cale moto
generalnie do ochrony przed kurzem w garazu powinien sprawdzic sie wysmienicie.

na vfrke idealny jest rozmiar M pod warunkiem, ze nie masz topcase'a. ja mam kuferek dlatego kupilem sobie rozmiar L (chopper). jest ciut za szeroki, ale okrywa prawie cale moto

generalnie do ochrony przed kurzem w garazu powinien sprawdzic sie wysmienicie.
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
rozmiar M pod warunkiem, ze nie masz topcase'a. ja mam kuferek dlatego kupilem sobie rozmiar L (chopper). jest ciut za szeroki, ale okrywa prawie cale moto
Okrywa prawie całe moto...
Prawie robi wielką różnicę
Okrywa prawie całe moto...

Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- endialdi
- pisarz
- Imię: Robert
- województwo: małopolskie
Jesli tylko przed kurzem to rzeczywiście prześcieradło z gumką wystarczy 
Jeśli natomiast chcesz używać go do innych celów (uchronić przed deszczem, słońcem ...) to polecam OXFORD'a.
viewtopic.php?t=2941&postdays=0&postord ... c&start=15
Rozmiar L (220x104x147) jest idealny jeśli nie masz kufra (z kufrem XL).

Jeśli natomiast chcesz używać go do innych celów (uchronić przed deszczem, słońcem ...) to polecam OXFORD'a.
viewtopic.php?t=2941&postdays=0&postord ... c&start=15
Rozmiar L (220x104x147) jest idealny jeśli nie masz kufra (z kufrem XL).
"Burn rubber not your soul"
- jw
- pisarz
- Imię: Jarek
nie robi, odkryta jest jedynie malutka czesc tylnego kola. jak komus nie wystarczy to niech kuwa kupi sobie namiotRALF pisze:rozmiar M pod warunkiem, ze nie masz topcase'a. ja mam kuferek dlatego kupilem sobie rozmiar L (chopper). jest ciut za szeroki, ale okrywa prawie cale moto
Okrywa prawie całe moto...![]()