Urzywane VFR800 czy naklejki sa oryginalne??
-
- bywalec
- Imię: Piotrek
Urzywane VFR800 czy naklejki sa oryginalne??
Witam, chce nabyć piękny motocykla jakim jest VFR800FI 1998r. Ostatnio byłem oglądać jeden egzemplarz i zainteresowały mnie naklejki. Motocykl był srebrny naklejki takie jak oryginalne ale zaciekawiło mnie to że naklejki były czarne na srebrnym tle. Kolor srebrny naklejki odróżniał sie od odcienia motocykla co tworzyło wokół skrzydełka na baku taka jaśniejsza srebrna obwódkę. Tak samo wyglądały wszystkie naklejki. Co ciekawe naklejki na baku były pod lakierem bezbarwnym a na owiewkach i na zadupku (mały napis honda) nie był pomalowany lak. bezbarwnym-tak jak to jest malowane fabrycznie. Naklejki są naklejone tak jak fabrycznie. Mam dylemat czy motor był cały malowany czy po prostu są to oryginalne naklejki. Jeśli ktoś ma motocykl w tym kolorze (nie wieże że nie
) proszę o pomoc z góry wielkie dzięki, pozdrawiam.

-
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
powiem Ci szczerze ze sie tak dokladnie nie przygladalem swoim, jutro pojde je poogladac
moge zrobic jakies fotki, zbiornik wydaje mi sie ze mam w oryginale, wiec mozesz sie zasugerowac a reszta hmm kto to wie 
nawet ze znalazlem jakies fotki:

nawet ze znalazlem jakies fotki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn 10 lis 2008, 00:41 przez Gienio, łącznie zmieniany 1 raz.