myjnia
-
- teksciarz
- Kontakt:
myjnia
Czesc,
Czy znacie jakas myjnie, jezeli o mnie chodzi to z Warszawy ale pewnie watek przyda sie i innym, ktora polecacie do oddania maszyny pod gabke?
W domu nie mam na to warunkow, ostatnio sasiedzi naskarzyli i dostalem upomnienie od policjantow z mandatem odroczonym..
A drynda brudna jak noc, od 8kkm nie myta.
Zdro!
k
Czy znacie jakas myjnie, jezeli o mnie chodzi to z Warszawy ale pewnie watek przyda sie i innym, ktora polecacie do oddania maszyny pod gabke?
W domu nie mam na to warunkow, ostatnio sasiedzi naskarzyli i dostalem upomnienie od policjantow z mandatem odroczonym..
A drynda brudna jak noc, od 8kkm nie myta.
Zdro!
k
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Ja myje w samoobsługowej w Zielonce, zaraz za przejazdem. Pracuję w Ząbkach, także mam bliziutko, czasami po pracy jadę i myję moto.
1 minuta = 1 PLN.
Jest 5 programów: woda, mycie, płukanie, woskowanie, nabłyszczanie.
Wszystko gites, mi taka pasuje.
Wcześniej jeździłem do myjni obok Makro w Markach, ale tam za mycie moto płaciłem 15, a tu myje sobie sam za 5-6
1 minuta = 1 PLN.
Jest 5 programów: woda, mycie, płukanie, woskowanie, nabłyszczanie.
Wszystko gites, mi taka pasuje.
Wcześniej jeździłem do myjni obok Makro w Markach, ale tam za mycie moto płaciłem 15, a tu myje sobie sam za 5-6

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
oddac moto do mycia?! ja pitole dla mnie to straszne! nie ma nic lepszego jak spedzic troche czasu z maszyna i nie koniecznie w siodle, nie wiem jak u was ale mnie bawi nie tylko samo jezdzenie na motocyklu, sam serwisuje, sam myje, sam jezdze, sam psuje
wszystko to buduje we mnie wieksze zaufanie do mojej maszyny, mam z tego sama przyjemnosc!
inny pozytywny aspekt samodzielnego mycia to fakt ze przy tym dokladnie chcac czy nie ogladasz motocykl, znajdziesz pekniecie w plastyku ktore nalezaloby naprawic albo odkrecona srubke, przy okazji obadasz tarcze hamulcowe lub tez klocki, ja jestem jak najbardziej za samodzielnym myciem swojego motocykla

inny pozytywny aspekt samodzielnego mycia to fakt ze przy tym dokladnie chcac czy nie ogladasz motocykl, znajdziesz pekniecie w plastyku ktore nalezaloby naprawic albo odkrecona srubke, przy okazji obadasz tarcze hamulcowe lub tez klocki, ja jestem jak najbardziej za samodzielnym myciem swojego motocykla
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
ja mieszkam w bloku i u mnie z myciem zawsze jest niezłe zamieszanie,
musze w bankach 5 l zanieść sobie wodę do spłukiwania a w wiadrze ciepłą wodę z szamponem, do tego ircha do wycierania, wosk i szmatki do polerowania
trochę zachodu zawsze bylo ale i tak lubiałem to robić
dlatego moja VFR 'ka wyglądała tak jak wyglądała,
teraz mam b. mało czasu dlatego Blady stoi od około m-ca brudny
" ... ale w końcu się wezmę ... "
musze w bankach 5 l zanieść sobie wodę do spłukiwania a w wiadrze ciepłą wodę z szamponem, do tego ircha do wycierania, wosk i szmatki do polerowania

trochę zachodu zawsze bylo ale i tak lubiałem to robić

teraz mam b. mało czasu dlatego Blady stoi od około m-ca brudny

" ... ale w końcu się wezmę ... "

- gladiator
- pisarz
- Kontakt:
Dla wszystkich Owersów, kolega się poświęcił i mimo zimna i śniegu zrobił to o co tak walczymy 
W tle Kornik załamany, bo jedną szczotke do mycia mamy

W tle Kornik załamany, bo jedną szczotke do mycia mamy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr 01 paź 2008, 11:26 przez gladiator, łącznie zmieniany 1 raz.
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów pro...