Podgrzewane plecy
-
- klepacz
- Kontakt:
Podgrzewane plecy
Znalazlem takie oto cos:
http://www.moto-akcesoria.pl/product_in ... s_id=21029
Czy ktos z Was juz moze to testowal??? Zawsze marzyly mi sie 2 rzeczy - podgrzewane kombi (ala policjanci z Monachium) oraz komputer z wyswietlaczem w kasku (ala glowny bohater z filmu "time machine", kategorii B). Moze to bedzie godna namiastka podgrzewanego kombi???
http://www.moto-akcesoria.pl/product_in ... s_id=21029
Czy ktos z Was juz moze to testowal??? Zawsze marzyly mi sie 2 rzeczy - podgrzewane kombi (ala policjanci z Monachium) oraz komputer z wyswietlaczem w kasku (ala glowny bohater z filmu "time machine", kategorii B). Moze to bedzie godna namiastka podgrzewanego kombi???
MadziX, to nie aku ma dać radę a alternator. Ale pytanie pozostaje aktualne. Czy da radę? Myślę, że nasi mądrzy szybko dadzą odpowiedź porównując szacowane sumaryczne zapotrzebowanie na prund ze zdolnością alternatora do dostarczenia oczekiwanej energii.
Tak dla fasonu się pomądrzyłalem bo cyferek nie znam, ale komputer Kornik zaraz pewnie powie co może nasza alternetka oddać. On sypie cyferkami z rękawa. Pociecha w tym, że lato jest i t-shirty nosi, bo by nas zasypał.
Tak dla fasonu się pomądrzyłalem bo cyferek nie znam, ale komputer Kornik zaraz pewnie powie co może nasza alternetka oddać. On sypie cyferkami z rękawa. Pociecha w tym, że lato jest i t-shirty nosi, bo by nas zasypał.
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Nasz alternator daje 470 Wat znaczy sie ten z RC46 bo ten z RC36 troszku mniej (jak dobrze pamiętam gdzieś tak blisko 400Wat ale to jeszcze sprawdze
) trzeba by policzyć moce wszystkich zarówek uzywanych stale oraz innych elementów elektronicznych. Szkoda że nei podaja poboru mocy tej grzałki na plecy ale sie policzy ile zostaje nam zpasu
[ Dodano: 2008-07-31, 08:17 ]

[ Dodano: 2008-07-31, 08:17 ]
Sowa ale ty mnie znasz, normalnie jeszcze troche i pomyśle że niemam przed toba żadnych tajemnicSOWA pisze:ale komputer Kornik zaraz pewnie powie co może nasza alternetka oddać

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- onlyCBR
- bywalec
- Kontakt:
Zamiast tego grzanego zolwia polecam grzana kamizelke...praktyczniejsza bo przeciez wiatr zzawsze bierzesz na siebie z przodu i same plecy az tyle ciepla nie potrzebuja...najwazniejsze okolice serca.Kamizelke wpinasz w gniazdko zapalniczi i jedyne o czym nalezy pamietac to odpiac sie przed zejsciem z motoru 
Lub bez kabli mozna kupic bielizne firmy BIONIC z zelem termoaktywnym.Zel utrzymuje stala temperature ciala 37 stopni i albo sie "rozchodzi" po ciele grzejac wlasciciela albo osadza sie w specjalnych zbiorniczkach chlodzac cialo w gorace dni.

Lub bez kabli mozna kupic bielizne firmy BIONIC z zelem termoaktywnym.Zel utrzymuje stala temperature ciala 37 stopni i albo sie "rozchodzi" po ciele grzejac wlasciciela albo osadza sie w specjalnych zbiorniczkach chlodzac cialo w gorace dni.
NIGDY NIE JEZDZIJ SZYBCIEJ NIZ TWOJ ANIOL STROZ POTRAFI LATAC!
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
Do grzania pleców to ja zwykle używam biustu plecaczka i jeszcze się nie zdazyło by mi w plecy było zimno, nawet bez plecaka.
Natomiast grzane to chiałbym mieć barki, łokcie, ewentualnie przód kamizelki, ale wystarczy napierśnik. Z dłońmi radzą sobie manetki i to nieźle. Nawet podgrzewanie kolan jest zbędne.
Także te plecy to raczej gadżet.
Natomiast grzane to chiałbym mieć barki, łokcie, ewentualnie przód kamizelki, ale wystarczy napierśnik. Z dłońmi radzą sobie manetki i to nieźle. Nawet podgrzewanie kolan jest zbędne.
Także te plecy to raczej gadżet.
- Kornik
- ostry klepacz
Kawus mam coś dużo lepszego od twojego panelu tylko na plecy
Powinno to tez Ppamule ucieszyć bo wolal grzana klatkę (nie mowa tu a
przytulonych do leców)
http://www.firstgear-usa.com/fgweb2.nsf ... endocument

http://www.firstgear-usa.com/fgweb2.nsf ... endocument
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
A ja myślę ,ze warto mie taką grzałkę na plecach, ale nie za te pieniądze, w luisie jest za 20 euro. to nie jest wcale wielki pieniądz i można na próbę kupić
niżej sznurek do luisa
http://www.louis.de/_40d7fb6a1daeb394ee ... nzeige=all
a tak swoją drogą to nieźle chłopaki z moto-akcesoria sie liczą !
niżej sznurek do luisa
http://www.louis.de/_40d7fb6a1daeb394ee ... nzeige=all
a tak swoją drogą to nieźle chłopaki z moto-akcesoria sie liczą !
- Kornik
- ostry klepacz
grzane plecy średnio przydatne bo cały impet na klate bierzesz ale ta wkładka jest dobra dla ludzi z chorym kregosłupem (jak ja) po wczorajszym lataniu nie czułem bólu dopiero jak do domu przyszedłem i sie rozbierałem poczułem ból spowodowany aurą i myślę że mająć ta wkładkę nie miałbym tego bólu bo kręgosłup miałbym zagrzany.
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid